ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγινε το ραντεβού Ερασιτέχνη-επιχειρηματιών, ερωτηματικά για τον… αρχηγικό ρόλο του Χατζηκαπετάνη

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη και την ομάδα των τεσσάρων επιχειρηματιών στα γραφεία του συλλόγου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν αναφορικά με την επικείμενη γενική συνέλευση, παραθέτοντας αμφότεροι τα “θέλω” τους, εφόσον το Σώμα αποφασίσει την Δευτέρα να δώσει το διοικητικό χρίσμα στους Αρβανιτίδη, Τσοχαταρίδη, Ανθουλάκη και Νάτση.

Η πλευρά της ομάδας των επιχειρηματιών επιμένει με έμφαση ότι θα φωνάξει παρών στις εξελίξεις της «επόμενης μέρας». Έβαλε δυο όρους: α. Να μην υποχρεωθεί να πληρώσει τα χρήματα που θα αξιώσει η οικογένεια Καλαϊτζίδη, β. Να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΣ Άρης. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα, τότε θα χάσει και το τελευταίο ευρώ που θα βάλει στον σύλλογο.

Aπό την πλευρά του Ερασιτέχνη, ζητήθηκε να κατατεθεί τις επόμενες μέρες ξανά επίσημα εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους τέσσερις επιχειρηματίες προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη διαδικασία. Το ίδιο θα ισχύει και με τους υπόλοιπους υποψηφίους για το διοικητικό χρίσμα.

Ο Ερασιτέχνης από την πλευρά του ζήτησε να αναλάβουν οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση του ποδοσφαιρικού τμήματος εφόσον πάρουν το χρίσμα, να “τρέξουν” την διαδικασία της εκκαθάρισης, ενώ ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον ΑΣ, να καταβάλλουν ένα μηνιαίο ποσό, προκειμένου να αποφύγουν την διαδικασία εκκαθάρισης των εισιτηρίων κτλ.

Ερωτηματικά, ωστόσο, εκφράστηκαν από την πλευρά των επιχειρηματιών για τον περίεργο… αρχηγικό ρόλο που διαδραμάτισε στη σημερινή συνάντηση ο Απόστολος Χατζηκαπετάνης.

 

To Top