Έγινε το ραντεβού, θέμα χρόνου το διαζύγιο Άρη – Χατζηνικολάου!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τον Δημήτρη Μούτα. Αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και αυτό που προκύπτει είναι μάλλον το αυτονόητο μετά και την χθεσινή ήττα: Είναι θέμα χρόνου να βγει το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Πριν από λίγη ώρα οριστικοποιήθηκε ουσιαστικά η λύση της συνεργασίας με τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα. Στη συνάντηση που έγινε ο Δημήτρης Ηλιάδης εξήγησε στο τεχνικό δίδυμο ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία, γιατί δεν έχει επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Ο κόσμος της ομάδας δεν αντέχει άλλη μια χρονιά ίδια με την περσινή και δυστυχώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν μπόρεσε να δώσει στην ομάδα την αγωνιστική ασφάλεια που επιζητούσαν όλοι στον Άρη. Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, με άσχημες εμφανίσεις, σε μια ομάδα σαν τον Άρη ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, είναι απολογισμός που δεν… χωνεύεται από κανέναν.

Δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να προκύψει και τυπικά το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και ήδη ο Ηλιάδης αναζητάει με τους συνεργάτες του την καλύτερη δυνατή επιλογή. Υπάρχει θέμα με τον Έκτορ Κούπερ, υπάρχουν και συγκεκριμένες λύσεις από την ελληνική αγορά, όμως διερευνώνται τυχόν σοβαρές περιπτώσεις και από το εξωτερικό.

Η επόμενη κίνηση πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και εύστοχη, γιατί το πρόσφατο παρελθόν (απ)έδειξε ότι οι πολλές αλλαγές προπονητών μόνο κακό κάνουν σε μια ομάδα.

 

To Top