Έγινε το συμβούλιο εφ΄ όλης της ύλης, η ΠΑΕ θα ζητήσει να παραληφθεί τελικά το πόρισμα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης μετά τις δραματικές εξελίξεις, με όλα τα «καυτά» θέματα που προέκυψαν στην κιτρινόμαυρη ατζέντα.

Στο τραπέζι των συζητήσεων μπήκαν το θέμα του υποψήφιου επενδυτή, τα χρήματα που ποτέ… δεν μπήκαν στην ΑΜΚ, οι εξελίξεις με το πόρισμα, το τι θα κάνει η ΠΑΕ με το άρθρο 99 (έφεση ή νέα αίτηση). Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου συμμετείχαν κάποια στιγμή και εκπρόσωποι της ΚΜΑ, αναλύοντας τις δικές τους θέσεις.

Σε ότι αφορά το πόρισμα επικράτησε η τάση ανάμεσα στα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ ότι πρέπει να παραληφθεί το πόρισμα, με το σκεπτικό ότι ο κόσμος του Άρη “πρέπει να μάθει την αλήθεια για τα προηγούμενα χρόνια” και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει επίσημα από την ΚΜΑ να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες!

Σε ότι αφορά το θέμα του ερασιτέχνη τα μέλη της ΠΑΕ χαρακτήρισαν ως “χτύπημα κάτω από τη ζώνη” την ανακοίνωση του ΑΣ ειδικά όπως σημειώνουν στην Αλκμήνης υπάρχει “χρεωστική καρτέλα 70.000 ευρώ του ερασιτέχνη από ταμειακή διευκόλυνση από την ποδοσφαιρική ομάδα”, ενώ υπάρχει και το σκεπτικό ότι οποιοδήποτε θέμα ή διαφωνία μπορεί να λυθεί όχι με ανακοινώσεις, αλλά στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται ανάμεσα στους φορείς. Επίσης για το θέμα του υποψήφιου επενδυτή εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα έχει αίσια έκβαση.

Για όλα τα θέματα δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση

To Top