ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγκλημα αν δεν υπάρξει τιμωρία για τις δεκάδες κροτίδες, το ντου και τα λέιζερ!

Έγκλημα αν δεν υπάρξει τιμωρία για τις δεκάδες κροτίδες, το ντου και τα λέιζερ! Εικόνες… ζούγκλας στην Τούμπα, λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Χαβιέ Ματίγια με το οποίο ο Άρης είχε πάρει προσωρινά το προβάδισμα κάνοντας το 1-2.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ακριβώς δυο μέρες μετά την 3η αναβολή της δίκης του… μπουκαδόρου μεγαλοεπιχειρηματία (το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης στις 16 Ιανουαρίου γιατί δεν… πρόλαβε την περασμένη Παρασκευή να την φέρει στην έδρα) δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, έκαναν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα, κόβοντας βόλτες ανενόχλητοι, πίσω από την πρώτη σειρά των διαφημιστικών πινακίδων, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία! Και μένοντας εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα!

Μία… ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο, την στιγμή που το παιχνίδι παιζόταν κανονικά! Σκηνές τριτοκοσμικές, με την ΕΠΟ του Γραμμένου έρμαιο στις διαθέσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών τύπου Σαββίδη, Μαρινάκη, Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Βαρδινογιάννη κτλ… Στο ίδιο έργο θεατές!

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οι δεκάδες κροτίδες που έσκαγαν στο γήπεδο, καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αρκετές από αυτές να σκάνε μόλις λίγα μέτρα δίπλα από τους παίκτες των δύο ομάδων και ειδικότερα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Θα είναι έγκλημα να μην υπάρξει τιμωρία των χαϊδεμένων του συστήματος και το ερώτημα που τίθεται και στο οποίο σύντομα πρέπει να δοθεί απάντηση είναι αν ο Σιδηρόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα, τα όσα έγιναν σήμερα στην Τούμπα!

Δεκάδες πυρσοί, δεκάδες κροτίδες, λέιζερ και φυσικά το “ντου” λίγα μόλις μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο!

 

To Top