ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγκλημα και τιμωρία! Δύο τραγικά λάθη του Άρη και ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό…

Μακριά από τη νίκη για τρίτο σερί ματς έμεινε ο Άρης, που με δύο τραγικά του λάθη, ένα από τον Δεληζήση και ένα από τον Σιώπη, χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό με 1-2 για την 14η αγωνιστική! Με 10 παίκτες από το 28΄οι “κιτρινόμαυροι” μετά την αποβολή του Κουέστα, χαμένο πέναλτι ο Παναιτωλικός, ισοφάρισε προσωρινά ο Ντιγκινί. Το πάλεψαν οι “κιτρινόμαυροι” αλλά προδόθηκαν από τα ίδια τους τα λάθη…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Με πέντε αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, παρέταξε τον Άρη στο σημερινό ματς, ο Σάββας Παντελίδης. Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ματίγια και Ντιγκινί ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα. Στο τέρμα ο Κουέστα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης και Βαλεριάνος. Σιώπης και Ματίγια στα χαφ, ο Ντιγκινί μπροστά τους, με τον Γιουνές στην κορυφή και τους Γκάμα-Ματέο στα άκρα.

ΔΟΚΑΡΙ… ΞΑΝΑ!

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς από τους αντιπάλους τους και μόλις στο 5΄είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με την κεφαλιά του Δεληζήση μετά το κόρνερ του Ματίγια, να περνάει λίγο άουτ. Στο 14΄ο Γιουνές από πλάγια θέση σούταρε, αιφνιδίασε τον Κυριακίδη, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του για 10η φορά φέτος και 6η για τον Τυνήσιο. Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και είχε τις δικές του καλές στιγμές. Στο 16΄κεφαλιά του Μοράρ, μπλοκάρει ο Κουέστα. Η φάση ξεκίνησε από λάθος υπόδειξη του βοηθού για πλάγιο υπέρ των φιλοξενούμενων. Τρία λεπτά αργότερα, διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Μάνα να σουτάρει στα σώματα, στη συνέχεια ο Μάζουρεκ ψηλά άουτ! Στο 23΄εξαιρετικό τάκλιν του Βαλεριάνου, στον Μανά που έφυγε μόνος του απέναντι στον Κουέστα!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΠΟΒΟΛΗ, ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Τελικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν χάνει πέναλτι μόνο ο… Άρης! Στο 28΄πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Κουέστα! Τραγικό λάθος γύρισμα του Δεληζήση, ο Μοράρ έφυγε μόνος απέναντι στον Κουέστα, που τον ανέτρεψε. Ο Μάζουρεκ αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ, με το 0-0 να παραμένει αλλά ο Άρης να συνεχίζει με 10 παίκτες. Στο 33΄ευκαιρία χαμένη για τον Άρη με τον Ματέο να μην σουτάρει, να μπαίνει στην περιοχή, αλλά να απομακρύνει με τα χίλια ζόρια η άμυνα του Παναιτωλικού. Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη και στο 39΄! Σουτ με τη μία του Ματέο στο κόρνερ του Γκάμα, φοβερή επέμβαση σε κόρνερ του Κυριακίδη! Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες, με τον Άρη να σπαταλά σημαντική ευκαιρία στο 50΄. Συνδυάστηκαν εξαιρετικά Ματέο και Γκάμα, το σουτ του Ντιγκινί από την μεγάλη περιοχή, άουτ! Στο 59΄ο Γκάμα έπεσε στην μεγάλη περιοχή, με τον Ευαγγέλου να ζητάει να σηκωθεί, πέναλτι ζήτησαν οι παίκτες του Άρη. Τρία λεπτά μετά σε κόρνερ του Παναιτωλικού από τα αριστερά, ο Μάλης πρόλαβε την άμυνα του Άρη και με προβολή νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 0-1.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

Ο Γκάμα στο 71΄με εξαιρετική κάθετη μπαλιά έδωσε στον Μενέντεθ από τα αριστερά, που έφερε τη μπάλα συρτά στην μικρή περιοχή με τον Ντιγκινί να βάζει την προβολή και να κερδίζει τον Κυριακίδη για το 1-1! Με τον Άρη να έχει την ψυχολογία, ένα νέο λάθος σε κόρνερ του Λουσέρο στο 75΄έφερε το 1-2 για τον Παναιτωλικό. Ο Σιώπης άφησε στο πρώτο δοκάρι την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του με τον Αναγνωστόπουλο να μην μπορεί να απομακρύνει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του!

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, με κεφαλιά του Βέλεθ να απομακρύνει με τα πόδια ο Κυριακίδης στο 86΄, μία ανάσα από την ισοφάριση οι γηπεδούχοι! Οι παίκτες του Παναιτωλικού ξεκίνησαν τις καθυστερήσεις πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που ο Δέλλας γύρισε πίσω την ομάδα του για να διατηρήσει το υπέρ της 1-2 όπως κι έγινε με τον Άρη να γνωρίζει χάρη στα δικά του τραγικά λάθη μία ακόμα ήττα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (54΄Μενέντεθ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο (82΄Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (29΄Αναγνωστόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Σουάρες, Ντίαζ (88΄Χαντάκιας), Λουσέρο, Καμαρά (λ.τρ. 13΄Μανά), Μάζουρεκ (83΄Τσιγγάρας), Ντα Σίλβα, Μοράρ

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών) – Δημητριάδης (Καστοριάς)

 

To Top