ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγκλημα και τιμωρία! Πικρή ήττα (0-1) αποκλεισμός του Άρη με μοιραίο τον Γκρέι

Ο Άρης έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Γκρέι, είχε να αντιμετωπίσει έναν κακό διαιτητή, ο Τζολάκης έπιανε τα πάντα και ο Ολυμπιακός τον πλήγωσε στο 88 κάνοντας το 0-1 με τους κιτρινόμαυρους να αποκλείονται από τη συνέχεια του Κυπέλλου. 

Μεγάλη η προσπάθεια των παικτών του Άρη με μοιραίο παίκτη τον Γκρέι που κλώτσησε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα.

ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΤΑΡΙΝΤΑ ΕΞΤΡΕΜ

Ο Άλαν Πάρντιου ξεκίνησε την αναμέτρηση με ενδεκάδα… ανάγκης, καθώς στα υπάρχοντα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και αυτό της τελευταίας στιγμής με τον Οντουμπάζιο να αισθάνεται ενοχλήσεις και να μην είναι σε θέση να ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Έτσι λοιπόν επέλεξε τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Πίρσμαν και Μαζικού στα άκρα της άμυνας και τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Νταρίντα, Ντουκουρέ στη μεσαία γραμμή του Άρη, με τους Μάνου Γκαρθία μπροστά τους ενώ ο Νταρίντα κάλυψε την αριστερή πλευρά της επίθεσης και ο Ιτούρμπε την αριστερή. Ο Γκρέι ήταν και πάλι στην κορυφή της επίθεσης των κιτρινόμαυρων.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ…ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την πρώτη του ευκαιρία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ετέμπο. Ο μέσος του Άρη εξαπέλυσε ένα σουτ – βολίδα όμως ο Τζολάκης εκτινάχτηκε και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Οι κιτρινόμαυροι πίεζαν ασφυκτικά στα πρώτα λεπτά σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και νεύρα απο τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

ΠΙΕΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΧΑΜΕΝΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ Ο ΓΚΡΕΙ

Από το 25 και μετά ο Ολυμπιακός ισορρόπησε, πίεσε τον Άρη και προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να φτάσει στην εστία του Κουέστα. Είχε σημαντική ευκαιρία στο 27 όταν ο Μαζικού απομάκρυνε πάνω στη γραμμή τη συρτή μπαλιά του Μπιέλ. Όμως την ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνη την ώρα έχασε ο Γκρέι στο 34. Ο Τζαμαϊκανός, έκανε ωραία κούρσα, μπήκε στην περιοχή, όμως στο τετ α τετ με τον Τζολάκη, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΓΚΡΕΙ ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ

Ο Γκρέι ήταν πρωταγωνιστής για τον Άρη και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν βγήκε απέναντι απο τον Τζολάκη μετά από σέντρα του Πίρσμαν, ομως νικήθηκε και πάλι απο τον Τζολάκη.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στο 60 ο διαιτητής που ήταν κακός καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε χέρι του Εμβιλά μέσα στην περιοχή. Ο πάγκος του Άρη διαμαρτυρήθηκε έντονα όμως ο Ούγγρος είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΡΣΜΑΝ

Στο 65 ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Πίρσμαν. Υπέροχη συνεργασία Γκαρθία-Πίρσμαν, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε από τα αριστερά, με τον Τζολάκη να διώχνει ξανά σε κόρνερ!

ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΑΡΗΣ, ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΓΚΡΕΙ

Στο 80 ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός ανετράπη απο τον Ντόι, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο επιθετικός του Άρη ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν κακή με τον Τζολάκη να αποκρούει.

ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Ότι δεν κατάφερε ο Άρης στις πολλές τελικές του στο ματς, το κατάφερε ο Ελ Αραμπί  στο 88. Μετά από πάσα του Σαμασέκου ο Ελ Αραμπί βγήκε τετ α τετ με τον Κουέστα και πλάσαρε νικώντας τον τερματοφύλακα του Άρη.

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία (75′ Πάλμα), Ιτούρμπε (80′ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρουσάι, Ρόντινέι, Σαμασέκου, Εμβιλά, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μπακαμπού

Διαιτητής: Βαντ Ιστβαντ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Άλμπερτ Ίστβαν (Ουγγαρία), Βένσελ Τοθ (Ουγγαρία)

Τέταρτος: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) 

VAR: Καταλίν Κούλτσαρ (Ουγγαρία), ΑVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

To Top