Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη η οικογένεια των θυμάτων (video)

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη η οικογένεια των θυμάτων.

Η ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Ιωάννα Παναγοπούλου μίλησε στο Newsbomb.gr χαρακτηρίζοντας το τετραπλό φονικό ως «ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας», ενώ αναφερόμενη στον καθ’ ομολογίαν δράστη της στυγερής δολοφονίας και στην στάση που έχει επιδείξει, έκανε λόγο για «έναν στυγνό και αμετανόητο εγκληματία».

Η δικηγόρος της οικογένειας συνέχισε λέγοντας ότι «η στάση του δολοφόνου είναι άκρως υποκριτική καθόσον σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας ομολόγησε τις ανθρωποκτονίες των γονέων αλλά απέφυγε δολίως να αναφέρει πως έπνιξε τα δύο μωρά, καθώς θέλει να αποφύγει τις έννομες συνέπειες. Είναι τρομερό να θυμάται ότι σκότωσε τους γονείς αλλά να αναφέρει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί ότι έπνιξε τα δύο παιδιά. Η στάση του άκρως αντιφατική και προκλητική δεδομένου ότι αν και δεν ομολόγησε τα φονικά των μωρών, εντούτοις ανέφερε ότι αυτό δεν έχει συγχώρεση».

Η κα Παναγοπούλου τόνισε ότι «οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία» και ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να μη βγει ποτέ από την φυλακή. «Ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια. Άφησε ένα παιδί στην εφηβεία ορφανό και χωρίς τα αδελφάκια του. Αυτό το έγκλημα είναι απεχθές και επώδυνο».

Η δικηγόρος επεσήμανε πως στον Ποινικό Κώδικα «για κάθε ανθρωποκτονία η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη».

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 60χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (09/03) ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Αμαλιάδας ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος έχει πει κατά την διάρκεια της προανάκρισης πως έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων, ενώ ως προς τα ανήλικα θύματα, έχει δηλώσει πως δεν θυμάται».

Να ανοίξουν και άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» και ο Πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοαναταολικής Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης.

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε πως οι Αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δολοφόνος της Ανδραβίδας έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε. «Με τέτοια συμπεριφορά δεν ξέρουμε τι άλλο έχει να κάνει. Να δουν οι Αρχές τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες» είπε χαρακτηριστικά.

 

To Top