Έγραψαν… ιστορία Πόποβιτς και Κερ

Το ίδιο βράδυ που οι Σπερς νίκησαν τους Πέλικανς και οι Γουόριορς τους Σέλτικς, ο Γκρεγκ Πόποβιτς και ο Στιβ Κερ κατέγραψαν δύο νέα ιστορικά ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Οι πίνακες με τα ρεκόρ των προπονητών χρειάζονται συνεχές φρεσκάρισμα την τρέχουσα σεζόν στο ΝΒΑ. Φροντίζουν γι’ αυτό κατά κύριο λόγο ο Γκρεγκ Πόποβιτς και κατά δεύτερο ο Στιβ Κερ, οι οποίοι κατέγραψαν άλλες δύο ιστορικές επιδόσεις με τις νίκες που πέτυχαν οι Σπερς και οι Γουόριορς σε Νέα Ορλεάνη και Βοστώνη αντίστοιχα.

Με το “διπλό” των Σπερς στη Νέα Ορλεάνη ο Γκρεγκ Πόποβιτς έφτασε τις 521 εκτός έδρας νίκες στην καριέρα του και ξεπέρασε στην πρώτη θέση της ιστορικής λίστας τον Πατ Ράιλι (520), με τους Ντον Νέλσον (517), Φιλ Τζάκσον (495) και Λένι Γουίλκενς (480) να συνθέτουν το Top 5.

Ο Στιβ Κερ, από τη μεριά του, έφτασε τις 300 νίκες στην καριέρα του γρηγορότερα από κάθε άλλον προπονητή στην ιστορία όχι μόνο του ΝΒΑ, αλλά και όλων των επαγγελματικών σπορ στις ΗΠΑ! Ο κόουτς των Γουόριορς χρειάστηκε μόνο 377 αγώνες για να το καταφέρει, κάτι που ουδείς έχει κάνει στο ΝΒΑ, στο MLB, στο NFL και στο NHL.

To Top