ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγραψε ιστορία ο Χριστοδουλόπουλος με το γκολ του Άρη! (video)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγραψε ιστορία με το τέρμα, που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό. Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής, που έχει σκοράρει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και φυσικά σήμερα με τον Άρη. Κάτι που δύσκολα θα πετύχει ξανά κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής Έλληνας ή ξένος. 

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης), ενώ κατέχει και το σχετικό ρεκόρ που έχει αγωνιστεί και με τις πέντε ομάδες.

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές. Ένα γκολ λιγότερο (24) έχει με την ΑΕΚ, όμως με 83 συμμετοχές.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί 63 φορές, έχοντας απολογισμό 10 γκολ. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων (10) έχει και με τον Ολυμπιακό με 34 συμμετοχές. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ήρθε στη 19η συμμετοχή του.

Φυσικά στην Ελλάδα έπαιξε και με τον Ατρόμητο, με τον οποίο έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε 26 συμμετοχές.

Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Με κεφαλιά Χριστοδουλόπουλου (video)

 

To Top