ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Έγραψε” 21.000 χιλιόμετρα κι έρχεται να παίξει για τον Άρη! Τζέγκο non stop…

“Έγραψε” 21.000 χιλιόμετρα κι έρχεται να παίξει για τον Άρη! Τζέγκο non stop… Είπαμε από την πρώτη στιγμή που κάθε ομάδα, πόσο μάλλον ο Άρης μπαίνει στην λογική ενός δίκοπου μαχαιριού: να έχει διεθνείς ποδοσφαιριστές και να καμαρώνει, αλλά την ίδια ώρα να… χάνει τον ύπνο του για το πώς θα γυρίσουν.

Ο Άρης έστειλε στα… ξένα αυτήν την εβδομάδα τέσσερις ποδοσφαιριστές: Καμαρά, Μπράμπετς, Σούντγκρεν και Τζέγκο.

Πράγματι μία κατηγορία μόνος του μοιάζει ο Τζέγκο. Ο 29χρονος χαφ κλήθηκε για μια ακόμη φορά στην αποστολή της Αυστραλίας και πρόσφατα υποδέχθηκε στην Ντόχα το Ομάν. Έκανε… τίμια την δουλειά του παίζοντας ως αλλαγή στην νίκη με σκορ 3-1.

Αμέσως μετά, μαζί φυσικά με τα άλλα μέλη της, πήγε στη Σαϊτάμα για το χθεσινό +-ό παιχνίδι με την Ιαπωνία και ύστερα ξεκίνησε για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Μόνο το τελευταίο του ταξίδι είναι κοντά στα 10.000 χιλιόμετρα και όλες μαζί οι μετακινήσεις του υπολογίζονται σε πάνω από 21.000 χλμ.

Ένα… κοντέρ που δεν έχει σταματημό και πολύ απλά καταγράφει την μεγάλη υπερπροσπάθεια του μεσοαμυντικού του Άρη, ενός από τους παίκτες βαρόμετρο και πέρσι και φέτος.

 

To Top