ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έδειξε βελτίωση, έφυγε με το διπλό (0-1) από την Κομοτηνή

Βελτιωμένος, δίχως ωστόσο να εντυπωσιάσει ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, χάρις σε τέρμα του Μάρκου Ντούνη στο 64΄.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν να συνέρχονται μετά την ήττα από την Λαμία και παρότι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησαν του Πανθρακικού στο 10ο φετινό φιλικό. Στο 17΄η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη, αλλά ο Τάτος δεν πρόλαβε από το σημείο του πέναλτι να γίνει κάτοχος της μπάλας και να επιχειρήσει το πλασέ. Ο Ραούλ Μπράβο μπήκε στην αντίπαλη περιοχή στο 22΄, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση σε τράβηγμα αντιπάλου. Υπάρχει πέναλτι, λάθος του διαιτητή που δεν το υπέδειξε. Στο 32΄ο Γκαραβέλης απομάκρυνε το πλασέ του Τάτου σε κόρνερ, όπως και το σουτ του Ίλιτς στο 39΄ο Μπουγαίδης.

Εμφανέστατα καλύτερος στο δεύτερο μέρος, ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και έφτασε στο γκολ, στο 64΄με τον Ντούνη να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Η αμέσως επόμενη σημαντική φάση το δοκάρι του Μπαργκάν το 75΄στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα”, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις: 

Πανθρακικός (Κ. Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιάνος, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Καρδάρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης

Έπαιξαν επίσης οι: Μωραΐτης, Ψάλτης, Μπεκατώρος, Μήλιος, Κουσίδης

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (71΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (80΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας (85΄Ντόγος), Αντρέου (65΄Παυλίδης), Ρόβας (46΄Νέτο), Ανάκογλου (46΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (65΄Μπαργκάν), Τάτος (73΄Μπούρμπος) (89΄Ντοριγκάτι), Ιλιτς (58΄Ντούνης)

To Top