ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έδειξε χαρακτήρα, παίζοντας ξανά με τρεις ψηλούς

Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα χθες στην Πάτρα, αγωνιζόμενος και πάλι με σοβαρές απουσίες (Σανόγκο, Καββαδάς και Πακ) απέναντι σε μια ομάδα, που “καιγόταν” για τους δυο βαθμούς, γιατί παίζει για τη ζωή της και την ύπαρξή της στην κατηγορία.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου, με τις νίκες του Λαυρίου και της Καρδίτσας δημιούργησαν ακόμη περισσότερη πίεση στους Πατρινούς για να κερδίσουν και ταυτόχρονα έδωσαν μεγαλύτερο κίνητρο στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο στόχος, ωστόσο, που ήταν η ένατη νίκη επιτεύχθηκε, με τους “κίτρινους” να “χτίζουν” ένα σερί δυο αγώνων και να έχουν την ευκαιρία να το διευρύνουν τις επόμενες αγωνιστικές, παραμένοντας στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Στα δυο τελευταία παιχνίδια παρατάχθηκαν με τρεις ψηλούς (Γκούντγουιν, Χόρκλερ και Χρηστίδης), παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις απαιτήσεις των ματς αυτών, υπερβάλλοντας εαυτούς. Η ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού είναι επιτακτική, με δεδομένο ότι ο Άρης θα παίξει και κόντρα στον Ολυμπιακό, στον προημιτελικό της Παρασκευής με το υπάρχον ρόστερ. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Ντάνζελ Πιούριφοϊ, που προπονείται εδώ κι ένα δεκαήμερο με την ομάδα, περιμένοντας να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League.

To Top