«Έδεσε» Τσουκαλά μέχρι το 2017

Με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα θ΄ αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ο Σταύρος Τσουκαλάς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ηπειρωτική ΠΑΕ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, την Διοίκηση, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νιαρχάκο, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την απέδειξαν σήμερα με την επέκταση του συμβολαίου που μου έγινε. Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνω σε έναν μεγάλο σύλλογο, που όλοι θέλουν να είναι μέλη του και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα», τόνισε στις δηλώσεις του ο 25χρονος μέσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της ομάδας:

«Ο κ. Τσιώλης είναι γνωστό σε όλους ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές και όλοι αισθανόμαστε πολύ καλά, αλλά και σιγουριά που ήρθε στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Top