Έδωσαν τα χέρια με Βανγκέλι! Ο Κρίστι και πάλι στα κιτρινόμαυρα!

Θεαματική εξέλιξη είχε το θέμα της μιας και μοναδικής μεταγραφής που δικαιούται να κάνει τον Ιανουάριο ο Άρης για παίκτες άνω των 24 χρόνων! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, οι κίτρινοι έδωσαν τα χέρια με τον Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος αναμένεται να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα!

Οι κίτρινοι αναζήτησαν αρκετές περιπτώσεις για τον χώρο του κέντρου, εκεί όπου ο Σούλης Παπαδόπουλος ζήτησε να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης. Τα ανυπέρβλητα, όπως αποδεικνύονται, εμπόδια στο θέμα Παπαστεριανού, αλλά και οι δυσκολίες που συνάντησαν σε άλλες περιπτώσεις, που έπεσαν στο τραπέζι, οδήγησαν στην απόφαση να αποκτηθεί ο Βανγκέλι, να και αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος αμυντικός, ζυγίζοντας τις ικανότητες του, την πείρα του από την Ελλάδα και τον Άρη και φυσικά την μεγάλη του αγάπη και το πάθος για να βοηθήσει την ομάδα επιστρέφοντας στο “σπίτι” του, όπως ο ίδιος έχει πολλάκις χαρακτηρίσει το Κλεάνθης Βικελίδης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον Βανγκέλι, ο οποίος είναι 28 χρόνων και έχει δικαίωμα να μεταγραφεί στον Άρη ως γηγενής. Ο κανονισμός δίνει δικαίωμα μεταγραφής τον Ιανουάριο σε έναν παίκτη άνω των 24 χρόνων που:

– είτε έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας (ο Βανγκέλι δεν έχει αυτό το δικαίωμα μια και αγωνίζεται στην Εθνική Αλβανίας),

– είτε να είναι γηγενής, όπως είναι η περίπτωση του Κρίστι.

Ο Βανγκέλι, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, θα επισιτρέψει μετά από δυο χρόνια στον Άρη, έχοντας αγωνιστεί στο διάστημα αυτό με την Ουκρανική Τσέρνομορετς Οδησσού. Τη φανέλα του Άρη φόρεσε από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, αγωνιζόμενος στις “μικρές” ομάδες μέχρι την επαγγελματική, έχοντας 106 συμμετοχές.


To Top