Έδωσαν τα χέρια με Χατζηνικολάου! Tο τιμόνι του Άρη στα χέρια του!

Δημήτρης Ηλιάδης και Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσαν τα χέρια! Ο 48χρονος Σερραίος προπονητής ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αυτή τη φορά ως προπονητής της ομάδας!

Το ραντεβού που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όπως σας αποκάλυψε το PRESSARIS αποδείχθηκε καθοριστικό για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις!  Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, σε πολύ καλό κλίμα και μέσα από την συζήτηση αυτή προέκυψαν όλες εκείνες οι παράμετροι που οδηγούν στην προφορική συμφωνία!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης, όπως είναι γνωστό αφού ενημέρωσε την Παρασκευή τον Σούλη Παπαδόπουλο ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Άρη και έχοντας στο μυαλό του όλες τις συζητήσεις που έκανε με τους συνεργάτες του και όχι μόνο για το θέμα του προπονητή, κάλεσε τον Γιάννη Χατζηνικολάου για να μιλήσουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινων.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι δύο άνδρες συζήτησαν και ανέλυσαν τις απόψεις τους για το αγωνιστικό τμήμα. Η πρώτη συμφωνία θεωρείται δεδομένη και εάν δεν προκύψει κάτι θεαματικά απρόοπτο, ο Χατζηνικολάου πιάνει το τιμόνι του Άρη στα χέρια του. Απομένει, απλά η επίσημη ανακοίνωση της κίτρινης ΠΑΕ!

 

 

To Top