ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έδωσε στο γήπεδό της το όνομα οπαδού που «έφυγε» λόγω καρκίνου

Μια αξιέπαινη και πρωτόγνωρη κίνηση από την Ντάρμσταντ που δείχνει την… άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται, με τις Εθνικές ομάδες να δίνουν… μάχη για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018! Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων στο Foxbet.gr!

Ο γερμανικός σύλλογος, λοιπόν, ανακοίνωσε την μετονομασία του γηπέδου της ως το τέλος της σεζόν από «Stadion am Boellenfalltor» σε «Jonathan-Heimes-Stadion am Boellenfalltor».

Ο Τζόναθαν Χέιμς ήταν ένας 26χρονος οπαδός της ομάδας, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο «έφυγε» από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο… Με αυτό τον τρόπο, η Ντάρμσταντ (που παίζει στην Bundesliga) θέλει να τιμήσει την μνήμη του, αφού ο εκλιπών καταγόταν από την πόλη, την υποστήριζε θερμά, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια μέχρι να συμβεί το μοιραίο, είχε αφιερώσει τη ζωή του σε φιλανθρωπίες για την καταπολέμηση του καρκίνου.

«Ο Τζόναθαν ήταν ένας σημαντικός συνοδοιπόρος της επιτυχίας της Ντάρμσταντ μέχρι σήμερα. Παρά την ασθένειά του, το πείσμα και το κουράγιο του, έδιναν πάντα στην ομάδα πολλή ενέργεια για να του προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Ρούντιγκερ Φριτς, ενώ ο πατέρας του 26χρονου παιδιού εμφανίστηκε άκρως συγκινημένος από την ιδιαίτερη χειρονομία της ομάδας…

To Top