Έκανε αίσθηση η τοποθέτηση του Super 3: “Έξω τα μαύρα σημάδια, αλλαγή διοίκησης και συστράτευση για να σώσουμε την ομάδα”

Ιδιαίτερη εντύπωση (για άλλη μια φορά) έκανε η τοποθέτηση του Super 3 στα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κατ’ επέκταση στον σύλλογο. Το μήνυμα που έστειλε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών είναι απλό και απόλυτα σαφές: “Έξω τα μαύρα σημάδια, αλλαγή διοίκησης και μαζική συστράτευση για να σωθεί η ομάδα”.

Ο εκπρόσωπος του Super 3 μίλησε περίπου 20 λεπτά και υπογράμμισε: “Θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη κινήσεις, για να αλλάξει η διοίκηση, η οποία έγραψε τον λαό του Αρη στα παπ…α της. Νομίζει πως ο Αρης είναι ιδιοκτησία της.

Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Η αρχή έγινε από τον συγκεκριμένο κύριο το 2004. Αυτοί που μιλούν για συμφέροντα ας ακούσουν. Τη σεζόν 2009-2010 η εταιρεία μας ήταν χορηγός κερκίδας έναντι ενός ποσού για τη χορηγία αυτή. Η ΠΑΕ έχει αγοράσει εμπορεύματα περίπου 46.000 ευρώ συν ένα τιμολόγιο της Αθλητικά Νέα. Πρέπει να κατατεθεί η σύμβαση στην εφορία. Η αλληλογραφία έχει γίνει μετά από δύο χρόνια, το 2011. Με αυτές τις πρακτικές διοικούταν ο Αρης και έφτασε σε αυτό το σημείο.

Για να φτάσει εδώ, δεν φταίει ούτε ο κύριος, ούτε η κυρία. Ούτε αυτοί που ψήφισαν Σκόρδα ή Ηλιάδη. Βάζουν τον κόσμο σε αυτό το τρυπάκι για να μαλώνει και να τη βγάζουν λάδι αυτοί. Δεν φταίει κανένας για την κατάσταση που έχει βρεθεί ο Αρης, αλλά αυτοί που διοίκησαν. Τα χέρια του λαού είναι καθαρά”.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν ήρθαμε γιατί κάποτε έπρεπε να σταματήσει αυτό το πράγμα. Είπαμε να σας αφήσουμε να μας δείξετε πως γίνονται οι συνελεύσεις. Αυτά εδώ πρέπει να σταματήσουν. Τα έχουμε κάνει και εμείς παλιά, παρασυρόμενοι από δικά μας λαμόγια και δεν θα τα ξανακάνουμε. Εδώ να σημειώσουμε πως τα δικά μας λαμόγια, τα διώξαμε. Εσείς κύριοι που ακόμα και με την ομάδα τελευταία, θέλετε να στηριχθεί αυτή η κατάσταση, τους διώξατε από φίλους σας; Όλη η χρονιά ξεκίνησε από το αρχιλαμόγιο τον Ηλιάδη, με ένα ασύστολο πάρτι που ξεκίνησε από τα φιλικά στη Βουλγαρία.

Το 2004 στηρίξαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έριξε πάλι την ομάδα, πιστεύοντας πως είναι για το καλό του Αρη, παρά τις αντιρρήσεις μας. Αυτό το λάθος δεν θα το ξανακάνουμε. Όποιος καταχραστεί την εμπιστοσύνη του λαού, την έχει πολύ άσχημα. Μην ακούτε ό,τι θέλουν να σας περάσουν. Θέλουν τον Άρη μικρομάγαζο, για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Ο Ηλιάδης, λοιπόν, εμείς ανεβήκαμε τρεις φορές στα γραφεία από τον Σεπτέμβριο και μετά. Όταν αγωνιστικά και διαιτητικά, η ομάδα πήγαινε στα βράχια.

Την τρίτη φορά που δεν άλλαζε κάτι, έφυγε ο Ηλιάδης. Και τον Ηλιάδη, όπως τον Κόντη, τον Αθανασιάδη και τον Σαουρίδη, τους διώξαμε εμείς. Επειδή υπήρχαν κάποιοι που λέρωσαν το όνομα του συνδέσμου, δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι λαμόγια.

Όσοι δεν γνωρίζετε για τα παιδιά που δίνουν τη ζωή τους για την ομάδα, μην μιλάτε για αυτούς. Κατηγορήθηκε ακόμα ο σύνδεσμος ότι είναι συμμέτοχος σε αγορά ΑΦΜ. Έχουμε να ευχηθούμε σε αυτούς να μην δουν χαρά στη ζωή τους ποτέ. Είναι ψεύτες και αλήτες! Έπρεπε να είναι μαζί μας στα πούλμαν του 1997 και του 2004 για να δουν τα μούτρα μας, στις οικογένειες μας και στον τρόπο ζωής μας.

Εμείς Αρη τραβεστί δεν θέλουμε, αλλά Αρη αξιοπρεπή. Στους αγωνιστικούς χώρους κρίνεται και η αξιοπρέπεια του συλλόγου. Αυτή έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από άτομα που μπαινοβγαίνουν στο σύλλογο. Δεν μπορεί να υπάρξει ξανά άλλη διοίκηση σαν τις φετινές. Το παιχνιδάκι και το παραμυθάκι με τα χρέη πρέπει να τελειώνει. Τα αυτονόητα στη στιγμή που είμαστε με τους διαχειριστές, θα πρέπει να γίνονται. Ο κ. Ηλιάδης φάνηκε ότι εξυπηρετεί κάποια άλλα σχέδια.

Το ίδιο όμως φαίνεται και τώρα. Τον κ. Ηλιάδη μπορέσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τον στείλουμε. Τέτοιες διοικήσεις παλιά, κάθονταν 3-4 χρόνια. Εμάς δεν θα μας κρίνετε για τον Ηλιάδη. Αν σας αρέσει αυτή η εικόνα του Άρη, εμάς δεν μας αρέσει και πονάει η καρδιά μας. Τα επίσημα του γηπέδου έχουν κατοχή. Κανένας δεν έχει πειράξει κανέναν. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μείνουν στην καρέκλα.

Το γήπεδο είναι σπίτι μας και ούτε ρουφιάνους θέλουμε, ούτε χαφιέδες. Θέλουμε αυτή τη φορά να μπει οριστικό τέρμα στο μαύρο παρελθόν του συλλόγου και σε όσους πήραν μέρος. Οι υπόλοιποι της παρέας, δεν πατάει ούτε ένας στο γήπεδο. Οι καταστάσεις είναι κρίσιμες. Ο Άρης θα πρέπει να οδηγηθεί με πραγματική ενότητα. Με ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά και να έχουν λόγο για το ποιοι θα είναι οι διαχειριστές της ομάδας. Πρέπει να πάμε να παίξουμε τις τελευταίες ελπίδες μας, όπως τις παίξαμε πέρυσι. Και αν σωθούμε, σωθήκαμε. Αν δεν σωθούμε, την ομάδα την έριξαν αυτοί και όχι εμείς.

Είναι ξεφτιλίκι να μπαίνει ο πρόεδρος και να λέει τους παίκτες να κάνουν τους τραυματίες. Θα σήμαινε αφανισμό. Καλούμε όλους τους Αρειανούς να απαλλαχθούν από όλα τα μαύρα σημάδια του παρελθόντος. Τους καλούμε σε συστράτευση. Να γεμίσουμε τα πούλμαν, όπου και να πηγαίνουν αυτά. Θα πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους ανοικτά στις οκτώ αγωνιστικές που μένουν. Κανένα παλικάρι να μην κάνει το παραμικρό. Να μην κινδυνέψει να μπει φυλακή.

Όσο για το φάκελο, να ξέρουν ότι αυτός ο φάκελος έχει πράγματα που θα πάνε στους αρμοδίους και όσοι έχουν κλέψει ακόμα και ένα ευρώ, θα μπουν φυλακή”.

 

To Top