Έκανε εγχείρηση ο Σηφάκης (!), πέντε μήνες έξω

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση Σηφάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS.gr, o Μιχάλης Σηφάκης το περασμένο 48ωρο, δεν βρέθηκε στο εξωτερικό (Βέλγιο) μόνο για μια απλή γνωμάτευση από ειδικό επιστημονικό γιατρό, αλλά υποβλήθηκε άμεσα σε εγχείρηση στο γόνατό του!
 

Ο διεθνής πορτιέρο ταλαιπωρείται από το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και έναν χρόνο περίπου, αλλά το οίδημα που του είχε παρουσιαστεί στο γόνατο εδώ και αρκετό καιρό δεν τον άφηνε να αγωνιστεί.

Ο Σηφάκης μετά τις εξετάσεις που έκανε στην Αθήνα σε ειδικό κέντρο μετέβη το τελευταίο 48ωρο στο Βέλγιο για να πάρει μια δεύτερη γνώμη. Εκεί αφού έγινε γνώστης της γνωμάτευσης και των αποτελεσμάτων της ιατρικής εξέτασης, πήρε ο ίδιος την πρωτοβουλία και την απόφαση να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, να γίνει καθαρισμός τόσο στο γόνατο, όσο και στο χόνδρο και να δώσει έτσι ένα τέλος στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ο Σηφάκης ακολούθησε μια μέθοδο που ονομάζεται «μέθοδος τρυπανισμών» και αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές Μαρτίου.

Ο Σηφάκης προτίμησε την μέθοδο αυτή, αντί της τοποθέτησης μοσχεύματος, η οποία θα τον άφηνε εκτός δράσης για οκτώ μήνες, προτιμώντας έτσι με τον τρόπο να κερδίσει χρόνο…

 Αυτό σημαίνει ότι ο Κρητικός τερματοφύλακας θα μείνει τουλάχιστον πέντε μήνες εκτός δράσης και ο Άρης πλέον στρέφεται ανοιχτά προς την λύση Γιακούποβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ

To Top