Έκανε «κηδεία» στον Άρη η ΑΕΛ του Παντελίδη και του «κόβει» τον τίτλο

Μια εκπληκτική ΑΕΛ νίκησε 2-1 στην έδρα του Άρη Λεμεσού στο τοπικό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και τον άφησε στο -4 από την κορυφή.

Η ΑΕΛ νίκησε 2-1 τον Άρη εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού για τη 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και τον άφησε στο -4 από την κορυφή και τον Απόλλωνα Λεμεσού, πλησιάζοντας η ίδια στο -6 από την προνομιούχο εξάδα, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 20’, όταν ο Μαρόσα κατέβασε την μπάλα μετά από σέντρα του Μαζάν, «άδειασε» τον Σίλντενφελντ και πλάσαρε τον Άλβες. Στο 29’, ο Έουλερ έκανε το φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 31΄, ο Εουλερ έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιλιντσεάνου και ο Μολδαβός έκανε το 0-2. Ο Άρης μείωσε στο 66’ με τον Σπόλιαριτς μετά την μπαλιά του Σιμιόν.

Άρης (Λουκά): Άλβες, Μανού, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Καζού, Κβάσιουκ (45′ Ντελμίρο), Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Ρονκάλια (45′ Φράγκος – 80′ Γιαμπλόνσκι), Μπαμπίκα (80′ Μπράουν), Σιμιόν
ΑΕΛ (Παντελίδης): Μέγιερι, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Σάντος, Παπαφώτης (62′ Ρέινολντς), Νταβόρ, Μαρόσα, Έουλερ (81′ Αντωνίου), Μπαλντέ (70′ Σωτηρίου), Μιλιντσεάνου (81′ Τσέποβιτς)

To Top