ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκανε πίσω η ΕΠΟ – Ορίζει διαιτητές για τα πλέι οφ

Αφού ζύγισαν τα υπέρ και τα κατά, αλλά κυρίως, αφού μέτρησαν τα λεφτά που θα κληθούν να πληρώσουν στις ρήτρες κυρίως της nova, στην ΕΠΟ αποφάσισαν να… μαζέψουν τις απειλές περί ματαίωσης των ορισμών διαιτητών στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ετσι, με μία συνηθισμένη… κωλοτούμπα, η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θέμα αναβολής και έτσι η εκδίκηση για την αντίστοιχη αναβολή του τελικού του Κυπέλλου πήγε «περίπατο».

Η ΕΠΟ λοιπόν ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης τη διοργανώτρια αρχή πως έστω και αν έχει καθυστερήσει, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει κανονικά διαιτητές για τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και αυτό σημαίνει ότι τα ματς της Τετάρτης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Πανιώνιος – Παναθηναϊκός θα διεξαχθούν κανονικά.

Βέβαια, το ζήτημα είναι τι θα γίνει και με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής, την προσεχή Κυριακή (15/5), όταν και η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα γίνει ο τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, λίγο αργότερα… άδειασε την ΕΠΟ, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Πηγή: sports.in.g

To Top