“Έκανε τη διαφορά ο Ουντότζι”

O ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου, Κώστας Μερεσιώτης μίλησε για το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στην ομάδα του και τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το πώς είδε τον Άρη: «Είναι και φέτος μια καινούρια προσπάθεια για τον Άρη, ο οποίος στηρίζεται στα νέα παιδιά. Ήταν πολύ καλός ο Άρης, και με την προσθήκη 2-3 παικτών θα είναι καλύτερη. Ίσως το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη εμπερίας».

Για τον Σαλόζε Ουντότζι: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κάτι που φάνηκε και χθες γιατί έκανε τη διαφορά με το που μπήκε». ί

Για τον φετινό Εθνικό Γαζώρου: «Ήταν το πρώτο φιλικό για μας και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά και όσο αντέξαμε κοντράραμε καλά τον Άρη. Φέτος έχουμε μια καινούρια, πολύ λίγα παιδιά έμειναν από πέρσι. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εύχομαι να μας βγουν και τα αποτελέσματα ώστε να πάμε καλύτερα από πέρσι.

Για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς: «Στόχος για μια ομάδα όπως εμείς είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν: «Υπάρχει αβεβαιότητα ακόμη. Δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα αγωνιστούν, αν θα γίνει το πρωτάθλημα σε έναν ή δύο ομίλους, περιμένουμε να δούμε τί θα συμβεί».

To Top