Έκανε το καθήκον του (0-2) με την “υπογραφή” του Σουνά!

Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου, πήρε τη νίκη με 0-2 και βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με κορυφαίο τον Δημήτρη Σουνά, που σκόραρε και τα δύο τέρματα, η ομάδα του Κάμπος, στο ντεμπούτο του Βραζιλιάνου στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα.

Όπως σε κάθε αναμέτρηση, έτσι και σήμερα ο Άρης ήταν αυτός που από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 24ο λεπτό η υπεροχή του Άρη “καρποφόρησε” χάρη σε εξαιρετική κεφαλιά του Σουνά μετά από σέντρα του Ψυχογιού (0-1).

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η ομάδα του Κάμπος πλησίασε το 0-2 στο 32΄, αλλά η κεφαλιά του Σουνά πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Κωνσταντάκου. Το ημίχρονο κύλησε με τον Άρη στην επίθεση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία.

Διαφορετικό πρόσωπο έδειξαν οι παίκτες του Άρη στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, προβληματίζοντας με την εμφάνιση τους. Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν, βγήκαν στην επίθεση και μόλις στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου μέρους έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία. Ο Καρατζιοαβλής απέκρουσε σουτ του Προβατίδη και ο επερχόμενος Δούμπλατζης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η αποβολή του Φερνάντες στο 69΄”αφύπνισε” τους “κίτρινους” που πριν “κλειδώσουν” την νίκη, έφτασαν μία ανάσα από το 0-2 με το εξαιρετικό σουτ του Καπνίδη να βρίσκει το δοκάρι στο 77ο λεπτό.

Ο Σουνάς στο 82΄ “σφράγισε” την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Άρη με πολύ ωραίο πλασέ μετά από πάσα του Καπνίδη.

AΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης (74΄Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης (67΄Μονιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (71΄Μαζουλουξής), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς (87΄Λεμονής), Ατματσίδης (71΄Προβατίδης)

To Top