Έκανε το “2 στα 2” η εθνική Κορασίδων

Με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση και εύκολη νίκη επί της γηπεδούχου Λιθουανίας, συνέχισε η εθνική ποδοσφαίρου κορασίδων τις υποχρεώσεις της στο Βίλνιους, όπου φιλοξενείται ο 1ος όμιλος του 2ου γύρου της League B του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακώστα, μετά το 5-0 της πρεμιέρας επί της Μολδαβίας, συνέτριψε και την «οικοδέσποινα» Λιθουανία με το ίδιο σκορ και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε (Πέμπτη 30/3, 11 π.μ.), για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου και να εξασφαλίσει την άνοδο στη League A.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Φακίνου (7΄), Κώστα (32΄ και 89΄), Λαζαράκη (45΄) και Γιοβάνη (61΄ με πέναλτι).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Πεταλωτή, Παντερή, Κωνιωτάκη, Κιουρεξίδου (46΄ Μαξ), Κώστα, Αργυρίου (74΄ Μούγιου), Γιοβάνη, Φανουράκη (67΄ Ζαγκλή), Γιαννή (46΄ Ιβιτς), Λαζαράκη (46΄ Σιαφαρίκα), Φακίνου

Στο άλλο σημερινό ματς του 1ου ομίλου, τα Νησιά Φαρόε συνέτριψαν 6-0 τη Μολδαβία και διπλασίασαν τις νίκες τους. Επειδή, όμως, η εθνική έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+10 έναντι +7), υπερέχει στην ισοβαθμία και με ισοπαλία στο τελευταίο ματς θα τερματίσει πρώτη.

To Top