Έκανε το 4Χ4 με τριάρα επί της Σαμπντόρια η Ίντερ (videos)

Η Ίντερ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Σαμπντόρια, όπως επιβεβαιώνει και το τελικό 3-0, στο τελευταίο σημερινό χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Serie A. 

Οι «νερατζούρι» κατάφεραν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Με τον Ντε Φράι να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλχάνογλου από δεξιά, στο 20ο λεπτό. 

Ο Μπαρέλα, με καταπληκτικό τελείωμα στο 44’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστόνι πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι. 

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος, ωστόσο πρόλαβαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, με μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Κορέα, ο οποίος με φοβερό… σόλο και σουτ στο όριο της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε στο 73ο λεπτό το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η μεν Ίντερ έφτασε τους 24 βαθμούς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, ισοβαθμώντας με τις Λάτσιο και Αταλάντα που έχουν ωστόσο ματς λιγότερο. 

Οι δε «μπλουτσερκιάτι» επέστρεψαν στις ήττες, μετά τη νίκη παρένθεση επί της Κρεμονέζε, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 

To Top