Έκαψαν το αυτοκίνητο του Αλεξανδρή! (photo)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που είδε σήμερα το αυτοκίνητό του να έχει καεί στο πίσω μέρος.Ευτυχώς -για τον ίδιο- η πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απέφυγε τα χειρότερα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είδε το αυτοκίνητό του να έχει καεί στο πίσω μέρος, εξαιτίας του γεγονότος πως έβαλαν φωτιά σε τζιπ που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς δίπλα. Όπως έγραψε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμού στο facebook: “Αν έχεις τύχη, διάβαινε”.

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Σμύρνη (επί της Λεωφόρου Συγγρού), με τον “Τίγρη” να στέκεται τυχερός μέσα στη γενικότερη ατυχία του, αφού η πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απέτρεψε την έκρηξη του αυτοκινήτου του.

Παρόλ΄αυτά, η… ταλαιπωρία που υφίσταται είναι δεδομένη καθώς από το πρωί καθώς είναι υποχρεωμένος να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το συμβάν (σ.σ.: ίσως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών). Κι όλα αυτά την ημέρα που βρήκε σπίτι στη Νέα Σμύρνη, για μόνιμη εγκατάσταση.

“Πήγα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητό μου από το σημείο που το είχα παρκάρει και αντίκρισα αυτό το σκηνικό. Πάλι καλά που δεν άρπαξε περισσότερο η φωτιά και δεν καταστράφηκε περισσότερο το αμάξι”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο sport24.gr.

To Top