“Παρέμβαση” από Κάμπος και τηλεφώνημα σε Τοπαλίδη για να μην φύγει!

Ο Γιάννης Τοπαλίδης έκανε γνωστή την παραίτησή του από τον Άρη, με την έλευση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά ο Πάουλο Κάμπος επιχείρησε την ανατροπή των δεδομένων!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκπροσώπου του Καλαϊτζιδη, του Γιώργου Γιακουμίδη στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο σήμερα το μεσημέρι, υπήρξε εκ νέου συζήτηση με τον Πάουλο Κάμπος για το θέμα του Γιάννη Τοπαλίδη με τη νέα διοικητικά τάξη πραγμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος να μεταβιβάζει προς τον 57χρονο τεχνικό την επιθυμία να παραμείνει στο πόστο του ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Αμέσως μετά την συνομιλία Γιακουμίδη-Κάμπος ο Βραζιλιάνος τεχνικός, επικοινώνησε με τον Γιάννη Τοπαλίδη ζητώντας του να μην βιαστεί να πάρει αποφάσεις και να μην αποχωρήσει από την Ελλάδα, καθώς η περίπτωση του είναι ακόμα υπό συζήτηση.

Προς το παρόν συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ή επικοινωνία δεν έχει υπάρξει με τον Κάμπος να αναλαμβάνει σε αρχικό στάδιο το ρόλο του διαμεσολαβητή

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, παραμένει στη Θεσσαλονίκη, καθώς προτού δεχθεί το τηλεφώνημα είχε αποφασίσει να ταξιδέψει για λίγες μέρες στη Γερμανία, ταξίδι που πιθανότατα θα πραγματοποιήσει τελικά μετά τις εκλογές.

Εκτός φυσικά και αν δεν του το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη… H αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πολύ δύσκολα να υπάρξει αλλαγής απόφασης για πολλούς και διάφορους λόγους.

To Top