Έκκληση Πελεκάνου στον κόσμο του Άρη μέσα από το PRESSARIS!

Δίχως αμφιβολία ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι ο παίκτης που όλοι περιμένουν να τραβήξει πρώτος την ομάδα του Άρη την προσεχή χρονιά, κάτι που είχε ξεκινήσει να κάνει στο φινάλε της περσινής περιόδου. Ο ίδιος μιλώντας στο PRESSARIS ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει φέτος το Παλέ, γιατί το χρειάζεται η ομάδα με τους πολλούς νεαρούς παίκτες.

Ο έμπειρος φόργουορντ υπογράμμισε αρχικά πως “η προετοιμασία πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Όλα τα παιδιά δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και υπάρχει αρκετή ένταση στις προπονήσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί μεταξύ μας και ειδικά όσα παιδιά βρισκόμαστε από πέρυσι προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους νέους να προσαρμοστούν. Περιμένουμε το τουρνουά τώρα για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Γιούροκαπ και τον ΚΑΟΔ που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο”.

Για την παρουσία της ομάδας στην χθεσινή εκδήλωση του SUPER 3 Φλώρινας και την γενικότερη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είπε ότι “περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει και στο Παλέ γιατί ειδικά φέτος με αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα θα μας δώσουν έξτρα δύναμη και θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού. Ο κόσμος εδώ πέρα στην Φλώρινα μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε πραγματικά για αυτό. Ήταν πολύ όμορφη εκδήλωση και μας έδωσε την ευκαιρία να «ξεσκάσουμε» λίγο από τον καθημερινό φόρτο των συνεχόμενων προπονήσεων”.

Καταλήγοντας ο Πελεκάνος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των δύο τουρνουά που θα παίξει ο Άρης, το προσεχές τριήμερο στη Φλώρινα και ακολούθως στο Μπάμπεργκ: “Η προετοιμασία μας συνεχίζεται με δύο δυνατά τουρνουά σε Φλώρινα και Μπάμπεργκ όπου τα αποτελέσματα θα μας βοηθήσουν να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια ξεκινάει το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και ευελπιστούμε πως όσο προχωράμε θα ανεβάζουμε και στροφές”.

 

To Top