Έκλεισε και φέτος η Εθνική Οδός! «Δεν έβγαλαν μηχανήματα», λέει ο Πατούλης (videos)

Καταγγελία από τον Γιώργο Πατούλη για την ανάδοχο εταιρεία της Νέας Οδού για το κλείσιμο του δρόμου λόγω κακοκαιρίας.

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί sστην Εθνική Οδό λόγω της κακοκαιρίας, μίλησε ο Γιώργος Πατούλης λέγοντας πως προφανώς η Εθνική Οδός δεν μπορεί να είναι κλειστή.

O περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προχώρησε σε καταγγελία προς την ανάδοχο εταιρεία που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας επισημαίνοντας ότι πρέπει να μπουν μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος για να μην κοπεί η χώρα στη μέση.

Όπως εξήγησε ο κ. Πατούλης, το κομμάτι του δρόμου από το ύψος της Καλυφτάκη στη Μεταμόρφωση και πάνω είναι στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό καταγγέλλοντας ότι δε βγήκαν έγκαιρα μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος με αποτέλεσμα όπως εξήγησε να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από πολύ χαμηλά στην Εθνική και να μην είναι εφικτό να καθαρίζεται η αστική περιοχή.

Σε ανάλογη καταγγελία προς τη Νέα Οδό, προχώρησε και ο Γιώργος Καλαφατέλης, δήμαρχος Διονύσου ο οποίος απύηθυνε έκκληση προς τη Νέα Οδό να βάλει μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος καθώς υπάρχει σοβαρό μποτιλιάρισμα στον κόμβο του Κρυονερίου.

To Top