Έκλεισε στην Παρί ο Κάμπος: Αντικαθιστά τον Λεονάρντο ως αθλητικός διευθυντής!

Ο Λουίς Κάμπος τα βρήκε με την Παρί Σεν Ζερμέν και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πιάσει δουλειά.

Τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο βρήκε άμεσα η Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Λουίς Κάμπος ώστε να αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Βραζιλιάνος νωρίτερα, δηλαδή αυτόν του αθλητικού διευθυντή.

Λουίς Κάμπος και Κιλιάν Εμπαπέ συνυπήρχαν στη Μονακό την περίοδο που ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του. Ο Κάμπος ήταν ο τεχνικός διευθυντής των Μονεγάσκων εκείνο το διάστημα, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να του δίνει την ευκαιρία να ντεμπουτάρει.

Η διαδρομή του Κάμπος στο ποδόσφαιρο είναι τεράστια και θεωρείται από τους κορυφαίους ανθρώπους στην ανεύρεση ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών, αφού από τα χέρια του έχουν περάσει διάφοροι σταρ σε… πρώιμη ηλικία.
O 57χρονος Πορτογάλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λεϊρία, ενώ πέρασε κατά σειρά από Εσποσέντε, Άβες, Λέτσα, Πεναφιέλ, Σετούμπαλ, Βαρζίμ, Ζιλ Βιθένετε, Μπέιρα-Μαρ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Λιλ και Θέλτα, όντας σύμβουλος στρατηγικής στον ισπανικό σύλλογο από τον οποίο μένει να αποχωρήσει.

 

 

To Top