ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Πιάνιτς – «Οργή» από τους οπαδούς της Ρόμα

Στη Γιουβέντους θ΄ αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μιράλεμ Πιάνιτς. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, η Ρόμα τα βρήκε με τους «μπιανκονέρι» για την μεταγραφή του Βόσνιου χαφ, η οποία θα κοστίσει κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η μετακίνηση του Πιάνιτς από τη Ρόμα στη Γιουβέντους, έχει προκαλέσει οργή στους οπαδούς των «τζιαλορόσι», οι οποίοι έχουν ήδη καταφερθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Ο Μιράλεμ Πιάνιτς παρότι είχε συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2018, επέλεξε να μην το επεκτείνει. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι πρωταθλητές Ιταλίας και κατέθεσαν πρόταση τόσο στον 26χρονο χαφ όσο και στους Ρωμαίους, την οποία αποδέχθηκαν αμφότεροι. Έτσι, η Ρόμα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 35 εκατ. ευρώ αλλά θα χάσει ένα σημαντικό εργαλείο στη μεσαία της γραμμή.

Όλο αυτό, έχει θορυβήσει τους οπαδούς της Ρόμα, οι οποίοι έχουν πάρει ήδη θέση και έχουν καταφερθεί εναντίον του με βαρείς χαρακτηρισμούς. «Ο Ράτζα (σσ. Ναϊνγκολάν) μάλλον πρέπει να επιλέξει καλύτερους φίλους», ήταν ένα σχόλιο, ενώ επίσης ανέφεραν: «Δεν μισούμε τον Μιράλεμ σαν πρόσωπο, μισούμε αυτό που αντιπροσωπεύει, δηλαδή ότι υπολογίζει μόνο τα χρήματα. Ο Φραντσέσκο Τότι είναι το ποδόσφαιρο, εσύ είσαι ένας απλός ποδοσφαιριστής». Τέλος, ένα ακόμη καυστικό σχόλιο ήταν το παρακάτω: «Από εδώ και πέρα θα είσαι το δεξί χέρι του Ανιέλι”.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top