Έκλεισε τον Μπρούμα ο Ολυμπιακός

Είναι οριστικό. Ο Μπρούμα θα είναι ο επόμενος εξτρέμ στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να ψάχνει για εισιτήρια ώστε να είναι την Παρασκευή στην Αθήνα.

Οι Ολλανδοί το παρουσίαζουν σχεδόν τελειωμένο! Ομως μέσα στη μέρα υπήρξε οριστική συμφωνία! Ο Μπρούμα αναμένεται να είναι ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Αϊντχόφεν και θα αποκτήσουν τον 25χρονο Πορτογάλο με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς!

Μάλιστα, ο Μπρούμα ψάχνει ήδη για εισιτήρια ώστε αν είναι δυνατόν να βρίσκεται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Μπρουμα, ανδρώθηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, το 2013 πήρε μεταγραφή 13.000.000 στην Γαλατασαράι και από εκεί (μετά από δανεισμούς σε Γκαζιάντεσπορ και Σοσιεδάδ) αγοράστηκε από την Λειψία έναντι 15.000.000! Στους Γερμανούς αγωνίστηκε για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2019 πήγε στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν έναντι 12.000.000 ευρώ!

Ο Μπρούμα είναι διεθνής και με την Εθνική Πορτογαλίας (9 συμμετοχές, 1 γκολ) και πέρσι με την φανέλα της Αϊντχόφεν είχε αγωνιστεί σε 31 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ.

To Top