ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε το θέμα προπονητή ο Χαριστέας και στρέφεται στους Γκάμα-Ματίγια

Ο Άγγελος Χαριστέας ολοκλήρωσε την παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο και πλέον στρέφεται στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών.

Έπειτα από το τελικό “ΟΚ” του Θοδωρή Καρυπίδη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίχαελ Ένινγκ, ο Άγγελος Χαριστέας προχώρησε και ολοκλήρωσε την συμφωνία με τον 54χρονο προπονητή για έναν ακόμα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Ήταν το πρώτο από τα πολλά ανοιχτά αγωνιστικά ζητήματα του Άρη, το οποίο διευθετήθηκε μόλις πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις για την επόμενη σεζόν, πάντα με γνώμονα τα τωρινά δεδομένα στην ομάδα.

Πλέον, ο αθλητικός διευθυντής του Άρη θα ρίξει το βάρος στις ανανεώσεις, καθώς υπάρχουν προτεραιότητες σε αυτές που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια στους οποίους οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εκφράσει κι επίσημα το ενδιαφέρον τους για παραμονή, με την κατάθεση προτάσεων.

Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν τα προσεχή 24ωρα. Διάθεση για παραμονή υπάρχει απ΄όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και μένει να αποδειχθεί με τις οριστικές συμφωνίες.

 

To Top