Έκλεισε το super deal: Στην Μπάγερν ο Μανέ!

Ολοκληρώθηκε μια από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον Πολ Τζόις των Times, η Μπάγερν ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Σαντιό Μανέ!
Οι Βαυαροί θα πληρώσουν στους Reds 32 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το συνολικό κόστος της μετακίνησης μπορεί να ανέλθει στα 41 εκατ. ευρώ.

O 30χρονος Σενεγαλέζος θα έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ και είχε αποφασίσει να αλλάξει παραστάσεις μετά από έξι χρόνια στην ομάδα.
Η Μπάγερν μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (είναι κοντά στην Μπαρτσελόνα) είχε ανάγκη ένα δυνατό όνομα για την ενίσχυση της επίθεσής της, μολονότι οι δύο παίκτες δεν αγωνίζονται στην ίδια θέση. Η δε Λίβερπουλ έχει ήδη ενισχύσει την επίθεσή της με την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες από την Μπενφίκα.
Ο Μανέ είχε σε 269 συμμετοχές 120 γκολ και 48 ασίστ με τη φανέλα της Λίβερπουλ πανηγυρίζοντας μαζί της ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ, ένα Champions League, καθώς επίσης το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

To Top