Έκλεισε χορηγός ονόματος στη γυναικεία ομάδα! Μετονομάζεται σε Άρης ELGEK!

Χορηγό ονόματος βρήκε ο Ερασιτέχνης Άρης για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ! Είναι μια σημαντική επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι επί της ουσίας το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, επειδή αγωνίζεται στην Α1, λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε η συμφωνία με την τεχνική εταιρεία ELGEK και πλέον η γυναικεία ομάδα του Άρη θα λέγεται Άρης ELGEK!

Αναφέρεται στην ανακοίνωση πως “το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΣ Άρη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, 2013-14, θα έχει χορηγό ονόματος την εταιρεία ELGEK και θα μετονομαστεί σε Άρης ELGEK. Η εταιρεία συμβούλων μηχανικών του Παναγιώτη Γεωργούδη θα υποστηρίξει την ομάδα, στην φετινή κομβική χρονιά για το τμήμα και τον σύλλογο, στοχεύοντας σε αγωνιστικές διακρίσεις και την δημιουργία μιας δυναμικής σχέσης για πολλά χρόνια”.

Η εταιρεία ”ELGEK-ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ” είναι μία από τις δυναμικότερα ανερχόμενες τεχνικές εταιρείες με έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα, παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες και ειδικεύεται στην αδειοδότηση, μελέτη, επίβλεψη και γενική υποστήριξη τεχνικών έργων, βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, οργάνωση και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης επιχειρήσεων, πιστοποίηση βιομηχανικών προϊόντων αλλά και της υγιεινής και της ασφάλειας της εργασίας.



To Top