ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έκλεψε” τις εντυπώσεις με τη φανέλα της Εθνικής η Σπυριδωνίδου του Άρη

Τρεις φορές χρίστηκε σκόρερ με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας των νεανίδων η Αναστασία Σπυριδωνίδου στα φιλικά, που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προ ημερών.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Η Αναστασία Σπυριδωνίδου συμμετείχε με την Εθνική Νεανίδων στις προπονήσεις στις 28/8/2015 -31/8/2015 και συμμετείχε και στα δύο προπονητικά φιλικά που έκανε η Εθνική Νεανίδων εναντίον της Εθνικής Γυναικών Ελλάδας το απόγευμα στις 29/8/2015 και το απόγευμα στις 31/8/2015 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά,στην Αθήνα.

Στο πρώτο φιλικό που έγινε στις 29/8/2015 η Εθνική Νεανίδων έχασε από την Εθνική Γυναικών με 4-2 και η Αναστασία Σπυριδωνίδου έβαλε και τα δύο γκολ της Εθνική Νεανίδων κάνοντας το σκορ 3-1 και 4-2.Η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο πρώτο φιλικό δεν έπαιξε στην πρώτη περίοδο του φιλικού,άλλα έπαιξε και στις δύο άλλες περιόδους του φιλικού αγώνα.

Στο δεύτερο φιλικό που έγινε στις 31/8/2015 η Εθνική Νεανίδων έχασε από την Εθνική Γυναικών με 4-1 και η Αναστασία Σπυριδωνίδου έβαλε το ένα γκολ της Εθνικής Νεανίδων,κάνοντας το σκορ 4-1.Η Αναστασία Σπυριδωνίδου αγωνίστηκε και στις τρεις περιόδους του δεύτερου φιλικού αγώνα.

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου είχε καλή απόδοση βάζοντας 3 γκολ και άφησε καλές εντυπώσεις με την Εθνική!».

To Top