«Έκλεψε» Χένρι από τον Ολυμπιακό η Ούνιξ του Πρίφτη

Στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, που συμμετέχει στο Eurocup, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο μέχρι πρότινος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Πιέρια Χένρι.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ  ήταν πρωταγωνιστής στο πρόσφατο μεταγραφικό… σίριαλ του καλοκαιριού, στο οποίο ενεπλάκη και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, αλλά τελικά απέσυραν την πρότασή τους ύστερα από την αδυναμία να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις. Πάντως, ο Χένρι δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτή είναι η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, που ανακοίνωσε την απόκτησή του με μονοετές συμβόλαιο. Άλλωστε, θυμίζουμε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό είχαν κολλήσει στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να τον… δέσουν με διετές συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση των Ρώσων ήταν μεγαλύτερη αυτής των Πειραιωτών κατά 300 χιλιάδες δολάρια!

Ο Χένρι, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο σάμερ λιγκ με τους Μπόστον Σέλτικς, προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Τόφας με την οποία έφτασε μέχρι τους τελικούς της τουρκικής λίγκας και είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους, 6,2 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ.

To Top