ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Έκοψαν» διαιτητή από την Πρέμιερ Λιγκ επειδή είναι οπαδός της Λέστερ!

Σάλος στην Αγγλία από την ενέργεια της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος να αποκλείσει διαιτητή που υποστηρίζει τη Λέστερ.

Η Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει στην τελική ευθεία της, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα στην Αγγλία και να είναι το φαβορί και η Τότεναμ είναι μάλλον η μοναδική που μπορεί, αν μπορεί, να την απειλήσει. Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να «κόψει« τον Κέβιν Φρεντ, ο οποίος ορίστηκε για να διευθύνει την προσεχή αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Στόουκ, όταν κυκλοφόρησε ότι είναι οπαδός της Λέστερ.

Ο 44χρονος διαιτητής ήταν αυτός που είχε ενημερωθεί αρχικά ότι θα σφυρίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξαφνικά άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Φρεντ υποστηρίζει τη Λέστερ και πολλοί οπαδοί, της Τότεναμ κυρίως, άρχισαν να οργανώνουν ένα κίνημα… διαμαρτυρίας υποστηρίζοντας ότι δεν θα είναι αμερόληπτος και ότι δεν είναι δυνατόν να του επιτρέψουν να σφυρίξει.

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή του διαιτητή για να μην του… φορτώσει μεγαλύτερη πίεση και να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση, όπως ήταν το αιτιολογικό της αλλαγής. Ο Φρεντ έχει διευθύνει τη φετινή σεζόν σε πέντα σημαντικά παιχνίδια αντιπάλων της Λέστερ για οτ πρωτάθλημα και δεν υπήρξε κανένα παράπονα για τα σφυρίγματά του, ενώ και στους πέντε αγώνες επικράτησαν οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και μάλιστα με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ.

Πηγή: sdna.gr
To Top