Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Άρη (photos)

Σε μία λιτή, πλην εξαιρετική εκδήλωση, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στο χώρο της ΔΕΘ.

Το «παρών» έδωσαν παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Άρη, αλλά, όπως και κάθε χρόνο, ο Γιώργος Οικονόμου από τον ΠΑΟΚ και ο Αριστείδης Μούμογλου από τον Ηρακλή. Αυτήν τη χρονιά, ο Σύνδεσμος επιφύλασσε μία καινοτομία: Τις ομιλίες σημαινόντων προσώπων αναφορικά με τον αθλητισμό και το «πάντρεμα» του «χθες» με το «σήμερα».

Έτσι, τις θέσεις τους ανέπτυξαν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης, ο φιλόλογος, Λέων Ναρ και ο γιατρός, Κυριάκος Αναστασιάδης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Πέτρος Ράσογλου, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος, Αστέριος Γούσιος, ενώ συντονιστής του πάνελ ήταν ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Τσιτούρας. Μετά τις ομιλίες των προαναφερθέντων, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την ΚΑΕ Άρης εκπροσώπησαν τα μέλη του δ.σ., Θωμάς Νικολός, Γιώργος Αιγίδης και Γιώργος Σιδηροηλίας. Ο πρώτος πήρε το κομμάτι της πίτας για την ΚΑΕ και ο δεύτερος αυτό για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Πηγή: arisbc.gr

To Top