ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκοψε την πίτα του το γυναικείο μπάσκετ του Άρη! (photo)

Πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Άρη σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και τυχερές στάθηκαν οι Γιαννούσιου, Μπερμπέρη, από πλευράς των κορασίδων, που κέρδισαν το φλουρί, αλλά και ο βοηθός προπονητή, Σίμος Μαρβάκης, στην πίτα των γυναικών και των νεανίδων.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Πραγματοποιήθηκε στις 21/1/2016 στις 20:00 σε όμορφο οικογενειακό κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας για το 2016 για τα τμήματα των κορασίδων, νεανίδων και γυναικών του ΑΡΗ στο εστιατόριο Habanera,στην Γ. Παπανδρέου 29(παλιά Ανθέων) στην Θεσσαλονίκη..

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλες οι αθλήτριες και από τα τρία τμήματα των γυναικών του ΑΡΗ, οι προπονητές και η διοίκηση του γυναικείου μπάσκετ του ΑΡΗ.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, ο κ. Άγγελος Πανταζής έκοψε μια Βασιλόπιτα για το τμήμα των κορασίδων του ΑΡΗ,όπου το φλουρί το έτυχαν η Καλλιόπη Γιαννουσίου και η Τάνια Μπερμπέρη.

Τα δώρα που πήραν οι δύο αθλήτριες του ΑΡΗ ήταν από μία ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα και από μια σειρά με γυναικεία προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

Μετά, ο κ. Άγγελος Πανταζής έκοψε και μια Βασιλόπιτα για το τμήμα των νεανίδων και των γυναικών του ΑΡΗ, όπου το φλουρί το έτυχε ο βοηθός προπονητή, ο Σίμος Μαρβάκης.

Τα δώρο που πήρε ο βοηθός προπονητή, ο Σίμος Μαρβάκης,ήταν επίσης μία ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα και μια σειρά με γυναικεία προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος,τα οποία θα χαρίσει στην σύζυγό του.

Στην συνέχεια, ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο Habanera,με τις υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις από την Κούβα!».

To Top