Έκπληξη από Πρόμπιερζ: έβαλε τη φόρμα και προπόνησε την ομάδα! (videos)

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ζει τις πρώτες του ώρες ως προπονητής του Άρη. Ο 39χρονος προπονητής έφτασε στις 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγο εξέπληξε τους πάντες ευχάριστα, όταν όχι απλά παρακολούθησε την προπόνηση, αλλά έβαλε τη φόρμα και έπιασε δουλειά!

Το PRESSARIS βρέθηκε στην πρώτη του προπόνηση του Πολωνού στο νέο του ποδοσφαιρικό… σπίτι και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τις πρώτες του στιγμές ως νέου προπονητή των κίτρινων. 

Αναλυτικά, όπως εξελίχθηκε η πρώτη προπόνηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ και κατέγραψε το PRESSARIS
(Ευχαριστούμε το πρακτορείο motionteam για την παραχώρηση της φωτογραφίας του νέου προπονητή του Άρη):

 – Οι προβολείς έχουν ανάψει εδώ και ώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και της πρώτης που θα γίνει υπό το βλέμμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

 – Ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Άρη Γιάννης Πλαβούκος είναι στον αγωνιστικό χώρο και τοποθετεί τους κώνους για να ξεκινήσει σε λίγο η προπόνηση.

– Στις 8.22 η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η συνεργασία με τον Πολωνό, συνεργασία μέχρι τις 30 Ιουνίου και οψιόν ανανέωσης.

– Τρία λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Πρόμπιερζ, ως προπονητής του Άρη, πια… Είναι με τα πολιτικά του ρούχα και συνοδευόμενος από τη διοίκηση της ομάδας, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, προκειμένου να έχει την πρώτη του γνωριμία με την νέα ομάδα.

– Τα μέλη της διοίκησης έχουν αποχωρήσει από τα αποδυτήρια και κατευθύνθηκαν προς το ARIS SPORTS CAFE, προκειμένου να παρακαλουθήσουν την προπόνηση, ενώ ο Πρόμπιερζ παρέμεινε στα αποδυτήρια, μόνο με τους ποδοσφαιριστές.
– Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης έκανε τον… γύρο του αγωνιστικού χώρου για να φτάσει στις κερκίδες, “για γούρι” όπως έλεγε χαμογελώντας.

– Στις 8:45 ξεκίνησε η προπόνηση με τον Πρόμπιερζ να έχει βάλει τη φόρμα και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να προπονεί την ομάδα, μαζί με τον υπηρεσιακό προπονητή των κίτρινων Νίκο Πασσιαλή!

– Περισσότερα… φώτα ζήτησε ο Πρόμπιερζ για να κάνει την προπόνηση και τα φώτα από τη θύρα 9 άναψαν… αμέσως.

-Ενεργό ρόλο στην προπόνηση έχει ο Πολωνός. Δίνει συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές των κίτρινων, ζητώντας τους να παίζουν την μπάλα και με τα δυο πόδια…
-Με αυστηρό ύφος και αρκετά… απρόσιτος στη συμπεριφορά του προς όλους ο Πρόμπιερζ, δείχνει ότι πήρε με το καλημέρα την… ασπίδα της πειθαρχίας και θέλει να την επιβάλλει.
-Συνεχείς παρατηρήσεις από τον Πολωνό στους παίκτες του Άρη.
– Η προπόνηση συνεχίζεται, αλλά έχει ολοκληρωθεί η άδεια που δόθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. Από τις 9.10 μ.μ. και μετά η προπόνηση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε πλάνα από την επίσκεψη του Μίχαλ Πρόμπιερζ στο γήπεδο του Άρη:

{youtube}rg7joIDbRVE|640|360|1{/youtube}

Στιγμιότυπα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
{youtube}Iod0MV3hVl0|640|360|1{/youtube}

To Top