Έκπληξη από τους Λέικερς, παίρνουν τον Ντένις Σρέντερ

Τον Ντένις Σρέντερ (19π. ανά αγώνα τη σεζόν 2019/20) βάζουν στο δυναμικό τους οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς, που δείχνουν αποφασισμένοι να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο για το repeat.

Αλλαγή κατεύθυνσης από τους Λέικερς, που λίγες εβδομάδες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος συμφώνησαν με τους Θάντερ για την ανταλλαγή του Ντένις Σρέντερ ο οποίος πριν από μερικές ημέρες υποστήριζε πως δεν θέλει να φύγει από την Οκλαχόμα Σίτι για τις δύο ομάδες του Λος Άντζελες που ενδιαφέρονταν για εκείνον.

Ο 27χρονος Γερμανός είναι γκαρντ που χρειάζεται τη μπάλα στα χέρια του, είναι σκόρερ και ένας αρκετά διαφορετικός πόιντ γκαρντ από τον Ραζόν Ρόντο, που φαίνεται ότι δύσκολα θα συνεχίσει στο LA.

Οι Λέικερς θα στείλουν στους Θάντερ την 28η επιλογή στο 2020 NBA Draft και πιθανότατα και τον Ντάνι Γκριν, για να βάλουν στο ρόστερ τους τον Σρέντερ που έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του και θα είναι free agent το καλοκαίρι του 2021.

Τη σεζόν 2019/20 ο Γερμανός είχε 18.9 πόντους από 51.3% στο δίποντο, 38.5% στο τρίποντο και 83.9% στις βολές, μαζί με 3.6 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 30.8 λεπτά συμμετοχής σε 65 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Φαίνεται πως ο Φρανκ Βόγκελ θέλει να ξεκουράζει ακόμη περισσότερο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, γι’ αυτό επέλεξε τον Σρέντερ που θα τραβήξει αρκετό κουπί στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

To Top