ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έκπληξη η θέση του Άρη, δεν πρέπει να επαναλάβει τα ίδια λάθη”

Την άποψη ότι ο Άρης θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την κατηγορία εάν οι παίκτες του δουλέψουν σκληρά και βγάλουν τις ικανότητες τους στο γήπεδο εξέφρασε ο Ανδρέας Παντζιαράς .

Ο Παντζιαράς υποστήριξε ότι είναι έκπληξη η βαθμολογική θέση του Άρη και τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη στο δεύτερο γύρο προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το εάν είναι έκπληξη η θέση του Άρη: «Είναι έκπληξη για όλους. Στην αρχή θεωρούσαμε ότι ο Άρης θα είναι η ομάδα που θα πάρει κεφάλι στο τέλος του πρώτου γύρου αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις γιατί συναντάς εμπόδια. Το θέμα είναι να μην τα επαναλάβεις και στο δεύτερο γύρο».

Για το ποια είναι αυτά τα λάθη: «Το θέμα δεν είναι να καταλάβει ο κόσμος αλλά να το καταλάβουν αυτοί που βρίσκονται στο σύλλογο. Σίγουρα πολλά μπορούμε να πούμε αλλά όταν λέγεσαι Άρης και έχεις ένα καλοκαίρι για να δημιουργήσεις μια ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο και θα κερδίζει, δεν μπορείς να στέκεσαι μόνο στη διαιτησία. Αυτά είναι δεδομένα. Όταν είσαι Άρης είναι δεδομένο ότι όλοι θα προσπαθούν να σε κερδίσουν και να πάρουν κάτι από τη δυναμική σου».

Για τι λείπει από τον Άρη: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Άρης δεν πείθει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι ευάλωτος στο αμυντικό κομμάτι, είναι δύστροπος στο δημιουργικό κομμάτι, δύσκολος στο εκτελεστικό κομμάτι. Έχει μια μέτρια εικόνα αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει το καλύτερο ρόστερ. Θα πρέπει τα παιδιά που έχει να σκύψουν το κεφάλι, να δουλέψουν γιατί υπάρχει χρόνος και φυσικά η ένσταση εναντίον της ομάδας της Λαμίας που μπορεί ξεκάθαρα να αλλάξει τις ισορροπίες. Δεν μπορείς να σταθείς εκεί όμως για να αλλάξεις τη ψυχολογία σου. Εάν δουλέψει σαν Άρης και τα παιδιά βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητες τους θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες στο τέλος να μπορέσει να πάρει την κατηγορία».

Για τους ανταγωνιστές του Άρη: «Ειδικά ο Απόλλων είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β Εθνική με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, με ανθρώπους στη διοίκηση που έχουν και οι ίδιοι συμμετοχή στις νίκες. Ο Άρης άργησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Και η Λαμία έχει έναν εμπειρότατο προπονητή, εγώ τον θεωρώ τον ικανότατο προπονητής της Β Εθνικής. Και οι δυο ομάδες έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν τεράστιο κίνητρο και θέλουν να κερδίσουν τον Άρη».

To Top