Έκπληξη με Παραμανίδη στο νέο δ.σ. του Ερασιτέχνη!

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα των 15 τακτικών μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Άρης, το οποίο, όπως τονίστηκε από την αρχή, θ΄ αποτελείται – στην πλειοψηφία – από νέα και άφθαρτα άτομα, που δεν είχαν καμία σχέση με προηγούμενες διοικήσεις.

Ένα από αυτά είναι και ο Βασίλης Παραμανίδης, παλιά δόξα του μπασκετικού Άρη, που ήταν παρών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1979! Ο Παραμανίδης, λοιπόν, φώναξε «παρών» στην προσπάθεια που επιχειρείται στον Ερασιτέχνη και έθεσε τον εαυτόν του στη διάθεση του Χάρη Παπαγεωργίου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο στόχος από την πρώτη στιγμή του νέου προέδρου του Α.Σ. Άρης: ο ρόλος του να είναι ενωτικός, να φέρει, δηλαδή, κοντά στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια και να συσπειρώσει αθλητές, που έχουν προσφέρει στο σύλλογο, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ από αυτόν.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται και οι επαφές του κ. Παπαγεωργίου με τον Βασίλη Λυπηρίδη, όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το PRESSARIS. Οι δυο τους τα είπαν και πάλι σήμερα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 26 του μήνα, ώστε να είναι σε θέση να συζητήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες τα πλάνα τους.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το αν ο Λυπηρίδης θα θελήσει να έχει κάποιο επιτελικό πόστο ή αν θα προτιμήσει ν΄ ασχοληθεί με την προπονητική.

To Top