Έκρηξη Γαλανού: “Η τωρινή διοίκηση μας έχει φλομώσει στο ψέμα… Μόνη λύση η Γ΄ Εθνική”

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ο Γιώργος Γαλανός επαναλαμβάνοντας πως μοναδική λύση για την εξυγίανση της ομάδας είναι μέσω της συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική.

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Γαλανού αναφέρει:

“Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014…

Καλό μήνα…

Ο Αύγουστος μπήκε και στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ δε κουνιέται φύλλο…

Όμως τα ψέματα τελειώσανε και ήρθε η ώρα όπου ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες του, εν ονόματι της ιστορίας του Συλλόγου.

Δε πάει άλλο.

Η τωρινή προσωρινά διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μας έχει φλομώσει στο ψέμα και στην αναβολή. Από τις 15/5, πήγαμε στις 30/5, από τις 15/6 πήγαμε στις 30/6 κι από τις 15/7 φτάσαμε σήμερα, 1 Αυγούστου και όχι χορηγία δεν έχουμε δει, αλλά τσακιστό ευρώ…

Για 17.000 ευρώ χάθηκε ο Μανιάς, ένας καλός και χρήσιμος ποδοσφαιριστής, αλλά παράλληλα και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, που θα μπορούσε να φέρει πολλαπλάσια οικονομικά οφέλη.

Για 10.000 ευρώ προκαταβολή, χάνεται ο Καλί, ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε διακαώς στο ρόστερ του, ο προπονητής της ομάδας.

Ξεπουλιέται κυριολεκτικά ο Διούδης, με 250 χιλιάδες ευρώ, ενώ μόνο τα τροφεία που δικαιούται ο ΑΡΗΣ, επειδή ο αθλητής είναι γηγενής, είναι 350 χιλιάδες ευρώ, με τη ρήτρα εξαγοράς του να είναι στο 1.500.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν 5.000 ευρώ, προκειμένου να δοθεί η προκαταβολή στο ξενοδοχείο του Πράβετς, όπου θα πραγματοποιήσει η ομάδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ας μην συνεχίσουμε. Η λίστα της ντροπής είναι μεγάλη…

Αλλά βέβαια το χειρότερο όλων, είναι ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή ρύθμιση με τους πιστωτές, ενώ ταυτόχρονα, υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να μην καταφέρει τελικά η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Κι όλα αυτά, από μια διοίκηση, η οποία ναι μεν κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες, αλλά επί της ουσίας, είναι ΑΔΥΝΑΜΗ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, όπου το μόνο που ξέρει να λέει τέσσερις μήνες τώρα, είναι «ΘΑ»…

Κυρίες και κύριοι…

Για να τελειώνουμε.

Ήρθε η στιγμή όπου ο κ Στεφανίδης και η υπηρεσιακή διοίκηση του, θα πρέπει να αναλογιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

ΤΩΡΑ!

Είναι το μόνο καλό που μπορούν να κάνουν στο Σύλλογο.

ΤΩΡΑ!

Επίσης και όσον αφορά, όλη αυτή τη… πονηρή παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά :

α) με «χορηγίες 2,5 εκατομμύριων ευρώ» και

β) με εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για παραμύθια της Χαλιμάς και ιστορίες για αρκούδες…

Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ υπάρχουν, αλλά υπάρχουν σε φιλιά κι αγάπη…

Όσο για την αγορά νέου ΑΦΜ… Πολύ «λεπτό ζήτημα», το οποίο αφενός βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία των Αρειανών και αφετέρου, για να υλοποιηθεί απαιτούνται κεφάλαια τα οποία και πάλι δεν υπάρχουν. Χρειάζονται τουλάχιστον 500 χιλιάδες ευρώ, καθώς εκτός από την αγορά νέου ΑΦΜ, θα πρέπει να συνυπολογιστούν και τα όποια χρέη που θα έχει η ομάδα αυτή. Άρα και πάλι μιλάμε για μια ανούσια θεωρητική συζήτηση, με μπούρδες και αερολογίες. Αυτοί που μιλάνε για ΑΦΜ, ας βρουν πρώτα τα κεφάλαια και μετά ας έρθουν να μιλήσουν για ΑΦΜ…

Κύριοι, ας σοβαρευτούμε.

Αρκετά ξευτιλίστηκε ο ΑΡΗΣ.

Από τις 25 Μαίου παρουσιάσαμε τη δική μας πρόταση. Η μοναδική ουσιαστική και απόλυτα ξεκάθαρη πρόταση που υπήρξε.

Γιατί μόνο εμείς τολμήσαμε να δούμε κατάφατσα τη πραγματικότητα (τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο ΑΡΗΣ τώρα) και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ.

Χάθηκε ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, όπου θα είχαν δρομολογηθεί όλες οι εξελίξεις, με βάση το σχέδιο μας.

Ένα σχέδιο, που ήταν ξεκάθαρο και περιλάμβανε:

α ) την οικονομική εξυγίανση της ομάδας

β ) την αγωνιστική της αναγέννηση και αναδιοργάνωση με την επιστροφή στη φυσική της θέση (Superleague) το 2016

γ ) τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ όλων αυτών των παρασίτων που κατέστρεψαν τον ΑΡΗ και τον έφτασαν σ αυτό το τραγικό σημείο

Πλέον, έχοντας μπει στο μήνα Αύγουστο και πλησιάζοντας στη καταληκτική ημερομηνία όπου θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή στη κατηγορία, καλούμε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ του μετόχους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

– ΑΣ ΑΡΗΣ 32%

– ΚΜΑ 32%

– ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ 17%

– ΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 14%

– ΛΟΙΠΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ 5%

Να αναλογιστούν τη κρισιμότητα της κατάστασης και επιτέλους (έστω και τώρα) να φερθούν μια φορά αντρίκεια και να σταματήσουν τις επιπόλαιες πρακτικές και χειρισμούς, και οι οποίοι έχουν φέρει τον ΑΡΗ σε αδιέξοδο και τον κόσμο σε απόγνωση.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας…”

To Top