Έκρηξη μεγατόνων 11/13 μπόμπες και συνεχίζουμε…‏

Με ένα μοναδικό ντεμαράζ το Σαββατοκύριακο η κατηγορία “Μπόμπες” κάλυψε το χαμένο έδαφος – 11/13 σημεία με 4/4 την Κυριακή. Περίπου στα 500 ευρώ ανέρχονται τα καθαρά κέρδη για την εν λόγω στήλη!

Χθες για ακόμη μία φορά επαληθεύθηκε και το “σημείο της ημέρας” που προέκυπτε βάσει πονταρίσματος (50 ευρώ), με την Μορεϊρένσε να μας δικαιώνει και να κερδίζει εύκολα με 3-1. 2/4 συνολικά για το Μονά, με την έτερη επιτυχή πρόταση να είναι το διπλό του Ατρομήτου στην Κέρκυρα.

Σήμερα θα ρισκάρουμε ακόμα λίγο παραπάνω προσπαθώντας να συνεχίσουμε το σερί, μιας και κρατάμε τρία σημεία από το σημερινό κουπόνι για τη στήλη μπόμπες. Αρχικά από την εμβόλιμη αγωνιστική της Κόνφερανς κρατάμε το Χ2 της Ντάρτφορντ στην έδρα της Κέμπριτζ, με την Pinnacle να προσφέρει τη διπλή ευκαιρία στο 2.64!

Στην Φινλανδία η Χόνκα υποδέχεται τη Βαάσα των πέντε ισοπαλιών εκτός έδρας σε έντεκα αγώνες. Αναμένουμε κλειστό παιχνίδι, έτσι το 3.70 της ισοπαλίας στην BetVictor δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Τέλος, από την Primera Division θα κρατήσουμε την ισοπαλία μεταξύ των Βαγιαδολίδ και Λεβάντε στο 3.50 της BetVictor, ποντάροντας μάλιστα 30 ευρώ, ένα υπερβολικά μεγάλο ποντάρισμα σε Χινάρι για τα δεδομένα της κατηγορίας, κάτι που δείχνει το πόσο πολύ το πιστεύουμε.

Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε ότι από σήμερα και για δύο εβδομάδες όλα τα βλέμματα των φίλων του τένις θα είναι συγκεντρωμένα στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο US Open. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, με πλήθος αγώνων στο κουπόνι παρουσιάζοντας έτσι αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top