Έκρηξη σε τουριστικό σκάφος στην Χαλκιδική: Τρεις τραυματίες (video)

Μία μητέρα και τα δύο της παιδιά τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε στη μηχανή σκάφους τύπου Κρισ Κραφτ στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα, ενώ από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το voria.gr, το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Θεσσαλονίκης, ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει προ αφίξεως.

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ:

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όταν σημειώθηκε έκρηξη στη μηχανή σκάφους τύπου Κρισ Κραφτ σημαίας Σερβίας, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα. Ο χειριστής του ταχύπλοου και πατέρας της οικογένειας οδήγησε το φλεγόμενο σκάφος στη στεριά.

Σημειώνεται ότι το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία.

Το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Θεσσαλονίκης, ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει προ αφίξεως.

Και οι πέντε μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Ελαφριά εγκαύματα και κακώσεις φέρουν η μητέρα και το ένα παιδί, οι οποίοι διακομίζονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν και τα άλλα δύο παιδιά.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

 

To Top