ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκτακτη συνάντηση της ΟΥΕΦΑ για τη διαιτησία με τις ΠΑΕ, πιθανή παρουσία και του Άρη

Συνάντηση της ΟΥΕΦΑ με τις ΠΑΕ, πιθανή παρουσία και του Άρη. Συγκεκριμένα, έκτατη συνάντηση, μετά από πρωτοβουλία της ΟΥΕΦΑ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώ είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να παρευρεθούν στην συνάντηση και εκπρόσωποι του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζήτησε να γίνει αυτή η συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέματα που έχουν να κάνουν με το κλίμα που επικρατεί και τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων αλλά και θέματα που αφορούν φυσικά την διαιτησία αλλά και την εφαρμογή του VAR στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα το “παρών” θα δώσουν ο αντιπρόεδρος -και διευθύνων σύμβουλος- της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Λίνα Σουλούκου και ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου. Παρούσα επίσης θα είναι η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, μεταξύ άλλων κι ο Μάριος Γεωργίου (μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης).

Απομένει να διευκρινιστεί εάν θα κληθούν συγκεκριμένα εκπρόσωποι και της ΠΑΕ Άρης και του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ατζέντα της συνάντησης. Πολύ πιθανό ωστόσο είναι να πέσουν στο τραπέζι θέματα όπως το VAR και η διαιτησία, καθώς βέβαια και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προς το παρόν όμως πρόκειται κυρίως για εικασίες, καθώς περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την αυριανή συνάντηση.

To Top