Έκτακτη συνέντευξη τύπου έδωσε η Δόξα για τις δηλώσεις, τον Άρη και τον κόσμο

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε στην αίθουσα του μουσείου στα γραφεία της ερασιτεχνικής η διοικούσα επιτροπή της Δόξας.

Όπως μετέδωσε το sportdrama.gr:

“Μεταξύ άλλων, ένας από τους λόγους που έγινε  αυτή η έκτακτη συνέντευξη τύπου, ήταν ο ντόρος που δημιουργήθηκε από τις αρχικές δηλώσεις του Ηλία Βουγιουκλή σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Καβάλα.

Ο κ. Βουγιουκλής τόνισε ότι στις δηλώσεις του δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση από την πλευρά του Άρη, θεωρώντας υπερβολικό να φτάσει σε σημείο η διοίκηση του Άρη να στείλει επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Θεωρεί, όπως ανέφερε ο κ. Βουγιουκλής, ότι η υπερβολή για τις δηλώσεις του έγινε ίσως και εσκεμμένα από την πλευρά του Άρη για να συσπειρώσει περισσότερο τον κόσμο ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Ο κ. Βουγιουκλής ενημέρωσε ότι αύριο στις 10:00 π. μ. θα έρθει αντιπροσωπεία τριών ατόμων του Άρη και θα γίνει σύσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Δράμας για τα μέτρα ασφαλείας.

Οι φίλαθλοι του Άρη τόνισε ότι θα φιλοξενηθούν στην θύρα 5 και 6.

-Ο κ. Βουγιουκλής έκανε αναφορά και στο θέμα της εκκαθάρισης, όπου ανέφερε ότι εσκεμμένα αργεί από την πλευρά της Δόξας, γιατί υπάρχει φημολογία ότι θα ψηφιστεί νέος νόμος από την νέα κυβέρνηση που θα επιτρέπει και σε ομάδες Β’ Εθνικής να παίζουν ως ερασιτεχνικές στο πρωτάθλημα και η Δόξα για να αποφύγει τα έξοδα είναι στην αναμονή όπως ακριβώς κάνουν Άρης και Πανσερραϊκός”.

Επίσης το δραμινό σάιτ φιλοξένησε δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Δόξας Ηλία Χατζηελευθερίου. Όπως αναφέρει: “Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ηλίας Χατζηελευθερίου που τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει δυνατά για την νίκη και υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του κ. Βουγιουκλή για την συμπεριφορά των φίλων του Άρη σε προηγούμενα παιχνίδια, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν ξαφνικά να μας αποδείξουν ότι έγιναν άγιοι και δεν δημιούργησαν ποτέ επεισόδια στα γήπεδα”.

To Top