ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτη συνεχόμενη νίκη για τους πρωταθλητές μπάσκετ με αμαξίδιο!

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (1η του 2ου γύρου) ο Άρης WBC (μπάσκετ με αμαξίδιο συνέχισε το νικηφόρο του σερί και στην Καβάλα , νικώντας 53-40 την τοπική ομάδα της Ίριδας.


Το σύνολο της Χατζηζωγίδου με συνοπτικές διαδικασίες και παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ , ιδιαίτερα στο 3ο και στο 4ο δεκάλεπτο , κέρδισε την αξιόμαχη Καβάλα, δικαιολογώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Όπως αναφέρει το τμήμα στη σελίδα του: “Στο 1ο και 2ο δεκάλεπτο , μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον ο Άρης απειλήθηκε πιο πολύ από τον ίδιο του τον εαυτό , αφού παρασύρθηκε στο δυνατό αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ίριδας . Όπως δείχνουν και τα δεκάλεπτα η Καβάλα προσπάθησε να χτυπήσει το ματς στα ίσια αλλά η ποιότητα του συνόλου του Άρη δεν άφησε περαιτέρω αμφιβολίες για το ποιά ομάδα θα ήταν η τελική κάτοχος του ροζ φύλλου αγώνα .

Βελτιώνοντας την ηρεμία της στο 3ο δεκάλεπτο και με σωστές επιλογές , έδειξε πραγματικά την ποιότητα που τον διακρίνει . Σπάζοντας εύκολα την πίεση των γηπεδούχων , χάνοντας όμως και πολλά εύκολα καλάθια , κατάφερε να πάρει την νίκη . Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αποστολή δεν ταξίδεψε ένας σημαντικός παίκτης , ο Καλογιάννης Δημήτρης , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων . Επίσης παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και ο Πρόδρομος Χρηστίδης.

Ο Aris WBC εύχεται στην ομάδα της Ίριδας καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην προσπάθειά της .
Η πορεία προς το Final Four της Κω συνεχίζεται . Επόμενος σταθμός η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρικάλων το επόμενο Σαββατοκύριακο ( 06-07/04/2017 ) στο κλειστό της Σταυρούπολης .

Τα δεκάλεπτα
Α. 9-10
Β. 13-12
Γ. 8-20
Δ. 10-11

Σκόρερ και Συμμετοχές

Ίριδα Καβάλας ( coach Αϊβαζίδης )
Βραδιάς Γ.
Πολυχρονιαδης Θ. 2π
Χατζησαββας Δ. 6π
Παπαδόπουλος Γ. 5π
Μαγκαβετσος Θ.
Δομβριδης Θ.
Πετρακης Γ. 10π
Τσιλης Α. 5π
Αϊβαζιδης Π. 12π

Aris WBC (coach Χατζηζωγίδου)
Παντελιδης Κ.
Τσαπανιδης Π. 14π
Μαλτας Α.
Κεφαλας Σ. 4π (1 τρίποντο)
Χρυσοβεργης Π. 7π
Τσινταρης Ν. 10π
Οικονομου Ν. 12π
Συμεωνίδης Ν.
Βλαστός Χ. 6π.”

To Top