ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έκτος σκόρερ στην ιστορία του Άρη ο Μποχωρίδης

Έκτος σκόρερ στην ιστορία του Άρη έγινε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ξεπερνώντας τον Δημήτρη Τσαλδάρη στη σχετική κατηγορία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει σχετικά ο ΕΣΑΚΕ για τον αρχηγό του Άρη: «Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε τα πάντα στο παρκέ παρότι καμία από τις επιδόσεις του δεν συνιστά ρεκόρ καριέρας. «Άγγιξε» ωστόσο το triple-double με 24 πόντους, 10 ασίστ και εννιά ριμπάουντ. Αν έπαιρνε αυτό το ριμπάουντ που του έλειψε, θα γινόταν ο πρώτος Έλληνας με triple-double στο Πρωτάθλημα μετά από 11 Απριλίου 1992 όταν ο Άγγελος Κορωνιός είχε 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ στο παιχνίδι Περιστέρι-Πανιώνιος 84-81.

Ο αρχηγός του Άρη σημείωσε το 5ο φετινό double-double με πόντους και ασίστ μετά από εκείνα των Σκότι Ρέινολντς της Λάρισας, Τάιρον Μπρέιζελτον του Κολοσσού H Hotels, Νίκου Παππά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Νώντα Παπαντωνίου της Λάρισας.

Παράλληλα ο Μποχωρίδης έγινε ο 4ος παίκτης του Άρη που φτάνει σε double-double μετά τους Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς και Μόρις. Έτσι ο Άρης έφτασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη Λάρισα που έχουν επίσης από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες με μία τουλάχιστον τέτοια επίδοση.

Με τους 24 πόντους που είχε χθες, ο διεθνής γκαρντ έγινε ο 6ος σκόρερ στην ιστορία του Άρη. Έφτασε τους 973 και ξεπέρασε τον Δημήτρη Τσαλδάρη που είχε 962.

Τέλος ο Μποχωρίδης με τα τρία εύστοχα τρίποντα του στη Ρόδο, μπήκε στην πρώτη 10άδα της σχετικής, ιστορικής λίστας του Άρη. Έφτασε τα 95 και ξεπέρασε τον Νικολάι Πάντιους (92) και τον Γιώργο Χρυσανθόπουλο (93)».

To Top